Elle urednica Instagrama in TikToka je ocenila to ''kontroverzno'' maskaro in izkazalo se je, da ni goljufija (FOTO dokazi!)

Urednica Elle Instagrama in TikToka, Lejla Kruško, se je odločila, da še sama poda mnenje iz prve roke o TISTI maskari, ki je pred kratkim ''razdelila svet družbenih omrežij''.

Promocijsko sporočilo, 30. 3. 2023
Elle urednica Instagrama in TikToka je ocenila to ''kontroverzno'' maskaro in izkazalo se je, da ni goljufija (FOTO dokazi!) - Foto: OSEBNI ARHIV

In z vami spodaj delimo rezultate njenega testiranja, seveda v obliki FOTO dokazov!

Osvežimo si spomin ...

Pred kratkim je Mikayla Nogueira na TikToku objavila video, v katerem testira novo L'Oreal maskaro Telescopic Lift, saj naj bi ji ta spremenila življenje. A po tej objavi je Mikayla, ki ima na TikToku 14,4 milijona sledilcev, naletela na mrzel tuš: tako njeni sledilci kot veliko drugih prisotnih na TikToku so jo obtožili, da goljufa, in sicer, da njen videz ni posledica uporabe te maskare, ampak da je uporabila umetne trepalnice.

Video, če si ga še niste ogledali oz. bi si radi osvežili spomin, kako je bila Mikayla videti, si lahko ogledate tukaj.

Mikayla sicer ni komentirala odziva na svoj video, je pa drama vsekakor povzročila pravo obsesijo z maskaro, saj so jo želele preizkusite vse lepotne navdušenke, da bi videle, ali je Mikayla ''goljufala'' ali ni. Tako smo se tudi na Elle vdale temu množičnemu testiranju kontroverzne maskare in naša Lejla se je z veseljem javila, da bo naš ''poskusni zajček''.

Mimogrede, ta maskara stane manj kot 15 evrov, njena krtačka pa je res videti nekoliko drugačna od povprečne maskare. Trepalnice naj bi ravno na ta račun podaljšala tudi do 5 milimetrov*.
*inštrumentalni preizkus, 25 žensk
Kaj pravi Lejla?

"Za maskaro L'Oréal Paris Telescopic Lift sem prvič slišala ravno v kontekstu kontroverznega posnetka na TikToku z domnevimi umetnimi trepalnicami, vendar sem si kot večletna uporabnica maskare L'Oreal Paris Lash Paradise želela ustvariti mnenje o njej sama! 
Imam dolge, ampak tudi težke trepalnice, kar pomeni, da mi večina maskar trepalnice obteži, s to formulo pa te težave nisem imela – moje trepalnice so se čez dan komaj kaj povesile. Maskara je tudi intenzivno črne barve, kar je zame ena izmed najpomembnejših lastnosti, saj je moje že tako temne trepalnice naredila še temnejše. 
Na novo obliko krtačke se je treba na začetku malo privaditi, vendar to že pri drugem nanosu ni več problem."

In kako je videti Lejlino oko pred uporabo maskare in kako po njej?

Takšen pa je Lejlin končni rezultat uporabe maskare L'Oréal Paris Telescopic Lift:

Najbolj brano