Do glamuroznega videza v le petih minutah – s triki Jasne Oklešen

Jasna Oklešen je umetnica ličenja in prvo ime dm Akademije ličenja. V treh letih delovanja je na tečajih navdušila že več kot 1000 žensk iz vse Slovenije, pred kratkim pa tudi predstavnike medijev in vplivnice, ki so se udeležili ekskluzivne dm Akademije ličenja.

Promocijsko sporočilo, 5. 12. 2019
Do glamuroznega videza v le petih minutah – s triki Jasne Oklešen - Foto: PROMO

Na ekskluzivni dm Akademiji ličenja pa je dm drogerie markt Slovenija v ospredje postavil Beauty Box, ki v bližajočih se prazničnih dneh prihaja na prodajne police.

Jasna naliči Gajo in razkrije trike

Jasna Oklešen je znana po tem, da se posveti vsaki posameznici. Tokrat si je za model izbrala pevko in vplivnico Gajo Prestor, na kateri je predstavila vse tehnike, s katerimi lahko vsak ustvari naraven make up, ki bo tudi na najdaljšo noč v letu privabil pozornost vseh. V njenem Carpus Make up Centru, kjer tudi sicer skozi leto potekajo delavnice v okviru dm Akademije ličenja, so udeleženci spoznali najnovejše trende ličenja. In kateri prevladuje ta trenutek?

»Močna rdeča šminka, svež videz kože oziroma sijaj in nežno poudarjene obrvi,« pravi Jasna, ki poudari, da predstavnice nežnejšega spola že pri izbiri podlage običajno naredijo poglavitno napako. »Izberejo napačen odtenek pudra ali podlage, ki je lahko rezultat ličenja pod napačno svetlobo, ali pa uporabljajo isti odtenek vse leto. Na delavnicah jim predstavim trike, kako privarčevati pri nakupu podlage in narediti odtenke za vse letne čase le iz dveh barv. Navadno na delavnice prihajajo ženske, ki se ličijo zelo malo in jim pomagam najti preproste tehnike, kjer lahko osvojijo ličenje za svoj tip obraza ter barve, ki jim pristajajo. Se pa najdejo tudi tiste, ki se že ličijo, pa bi rade videle, kako lahko izboljšajo ali najdejo nov način ličenja zase,« o posebnostih interaktivnih in personaliziranih delavnic ličenja doda Jasna.

dm Beauty Box – popolno praznično darilo

Zvezda dogodka je bil praznično obarvan dm Beauty box, ki združuje sedem ličil, skrbno izbranih s pomočjo slovenskih vizažistov z mislijo na darilni set, ki bo polepšal dan prav vsaki ženski. S paleto senčil, rdečilom za ustnice, črtalom za ustnice, osvetljevalcem, čopičem za nanos osvetljevalca, maskaro in korektorjem vsebuje vse potrebno za glamurozen videz na prihajajočih prazničnih zabavah.

Ker je v dm prodajalnah na voljo od 26. novembra v omejeni količini in s 50- odstotnim prihrankom, bo tudi Božiček v letošnjem letu z nakupom daril malce pohitel. Svoja darilca so prejeli tudi udeleženci ekskluzivnega dogodka, med prvimi, ki so izdelke na svojem obrazu že preizkusile, so tudi lepotne strokovnjakinje Tjaša Kokalj Jerala, Nika Veger, Jasna Vale in Ajda Sitar.

Najbolj brano