Diamanti in zeleni kaviar za čudovita stopala

Poletje je čas, ko moramo skrbeti, da so naša stopala videti kar se da čudovito. Le s primerno nego bodo zdrava in lepa.

Promocijsko sporočilo, 22. 7. 2015

"Zanemarjanje stopal lahko povzroči veliko težav. Trda koža, otiščanci ali težave z nohti so le nekatere izmed njih. Znaki staranja so na stopalih najbolj vidni, zato bi morali zanja skrbeti ravno tako pogosto kot za svoj obraz – vsak dan," meni dermatologinja Dr. Katalin Nagy.

Danes obstaja kar nekaj izdelkov, s katerimi lahko nego svojih stopal uvedemo v svojo vsakodnevno rutino. Linija izdelkov Scholl® Velvet Smooth™ je najboljša izbira, kadar potrebujemo preprosto in učinkovito nego stopal. Scholl® Velvet Smooth™ baterijsko strgalo za stopala z diamantnimi kristali* hitro in učinkovito odstranjuje trdo kožo, štirje novi izdelki iz omenjene linije pa vaša stopala negujejo ter ohranjajo lepa.

Najpomembnejše pri dnevni negi stopal je vlaženje kože. Scholl® Velvet Smooth™ vlažilna krema za vsakodnevno uporabo se vpija zelo hitro, vitamini ter preostale hranilne sestavine v kremi pa navlažijo tudi zgornje plasti kože. Scholl® Velvet Smooth™ nočna maska vlaži kožo stopal, medtem ko spite.

Pri tedenski negi pa je zagotovo nepogrešljiva kopel za stopala. S Scholl® Velvet Smooth™ baterijskim strgalom za stopala z diamantimi kristali odstranimo trdo kožo, za tem pa stopala razvajamo s kopeljo iz linije Scholl® Velvet Smooth™. Nego zaključimo z intenzivnim serumom Scholl® Velvet Smooth™, ki vsebuje hialuronsko kislino, zeleni kaviar ter Pentavitin™, ki pripomorejo k idealni hidrataciji kože.

*Količina diamantov, porabljenih v proizvodnji, je: 1 % v silicijevem karbidu, ki se uporablja v proizvodnji valjčkov.

Najbolj brano