Revolucionarni organski izdelek v kozmetični industriji: Maska s čebeljim strupom

Pridružila sem se številnim zvezdnicam in preizkusila revolucionarno organsko nego s čebeljim strupom.

Lepota, 11. 8. 2016
Revolucionarni organski izdelek v kozmetični industriji: Maska s čebeljim strupom - Foto: Profimedia

Zunaj lije kot iz škafa, čeprav smo sredi ... 

Deževalo bo tudi naslednji dan, pravzaprav bo moker ves konec tedna. Deževalo je tudi včeraj, ko sem poklicala v Sunny Studio in se naročila na božansko razvajanje, na nego obraza z organsko kozmetiko Heaven by Deborah Mitchell. Potrebujem nekaj, kar me bo sprostilo, polepšalo, pomladilo, želim si, da bi zunaj sijalo sonce. O tej božanski negi, katere bistvo je masaža z masko, ki vsebuje čebelji strup, mi je pripovedovala Lorella, z enakim navdušenjem me je o njenih dobrodejnih učinkih prepričevala gospa Veronika, medtem ko je piko na i postavila želja po razvajanju, ki se mu predaja tudi kar lepo število zvezdnic britanskega porekla. Za popolno poročno sliko Kate Middleton naj bi bili odgovorni prav gospa Deborah Mitchell in njena maska Bee Venom Maska.

Moja izkušnja

K sreči je pravkar prenehalo deževati, tako da mi bo v salon Sunny Studio uspelo priti pravočasno. Že ob prihodu na recepcijo se tempo umiri, gospa Sonja me odvede do garderobe, kjer svoja oblačila zamenjam za udoben plašč, v katerem se preselim v prijetno sobico, na udobno masažno mizo. Lepotna terapevtka me pokrije in po kratki predstavitvi začne nego. V zrak najprej poprši sproščujoče esence, ki telesu in umu naznanijo, da je na sporedu razvajanje. Z rahlimi gibi na kožo obraza nanese čistilno mleko New Edition in z njim očisti vse vidne nečistoče (ličila, kreme ...). Sledi poživljajoče čiščenje s pilingom in čistilno peno. Poživljajoče zato, ker piling Bee Polish prav prijetno 'pika', saj vsebuje tudi glikolno kislino. Z masažnimi gibi koži najprej nameni piling, ki mu pozneje doda čistilno peno. Oba preparata na koži delujeta med stalno masažo. Lepotna terapevtka čiščenje zaključi z vlažno in toplo brisačko. Med pomembne korake vlaženja sodi tudi postopek tonificiranja. Za boljše delovanje dobrodejnih sestavin ga pri negi kombinirajo z organskim robčkom Ella Jane z jabolčnim pektinom, ki ga položijo na obraz in čezenj v kožo vtrejo tonik. Pripravljena sem na čudežno masko. Maska Silver Bee Venom Mask, ki ji lepotna terapevtka primeša nekaj olja (za boljšo mazljivost in lažjo masažo), je zelo prijetne teksture. Med masažo imam občutek, kot da jo koža vpija in postaja vse bolj napeta.

Čudežne roke terapevtke se sprehajajo po mojem obrazu, vratu, ramenih, dekolteju in lasišču na vrhu glave. Z njimi masira in pritiska pomembne točke, da se energija sprosti iz hrbtenice. Vedno v nasprotni smeri gravitacije. Najbolj mi ugaja masaža na predelu okoli oči. Predstavljam si, kako posledice neprespane noči in dežja izginjajo. Globoko sproščujoča tehnika masaže me toliko sprosti, da za trenutek (ampak res trenutek) zaspim. Obrazne mišice so sproščene. Po masaži z masko sledi maska z učinkom čiščenja. Ta na moji koži počiva deset minut, medtem ko moja stopala doživljajo razvajajočo masažo s prav posebno kremo za roke Vanilla Pod. Ozračje se napolni z dišavo vanilje, ki na čute deluje izredno pomirjevalno.

Le kdo bi si mislil, da 60 minut zbeži kot za šalo? Nego terapevtka zaključi z nanosom oziroma vmasiranjem kreme za predel okoli oči, Formula Bee, in kremo za obraz, Age Defiance, z visoko vsebnostjo hialuronske kisline.

Občutek na obrazu je zelo lahkoten, površina je žametna in prijetna na dotik, oči so videti spočite in resnično ne vidim potrebe, da bi karkoli prekrivala ali skrivala z ličili.

Danes sem pravi primer trenda 'brez ličil'. Zunaj še vedno dežuje, nad mojimi mislimi sije sonce. Povsem spočita se vračam v pisarno. Na novo pridobljena sijaj in čvrstost kože na mojem obrazu vztrajata še nekaj dni po negi.

Preberite še: Petra Windschnurer: "Občutek, da ti spomin polzi iz rok, je verjetno neprijeten ..."

Kaj je Bee Sting Facial?

Nega za intenzivno pomlajevanje s čebeljim strupom je veliko več kot nega. Je holistična terapija, ki v svojem postopku združue izdelke s čebeljim strupom ter patentirane tehnike za sproščanje obraznih mišic in njihovo učvrstitev. Nega traja 60 minut in vključuje masažo obraza, dekolteja, mišic ramenskega obroča, glave in stopal.

Kaj obljublja Bee Sting Facial?

Pomaga zmanjševati oteklost okoli oči, dviguje dvojno brado, za milimetre (čeprav lahko to precej spremeni videz obraza) dviguje kožo ali, bolje rečeno, kožo obraza napenja in obenem ponuja spiritualno doživetje.

Kaj je organska kozmetika Heaven?

Kozmetika, ki jo sestavlja razkošna paleta izdelkov za naravno nego kože z organskimi sestavinami. Ti izkoriščajo moč narave in so v popolnem sožitju z zadnjimi odkritji v kozmetični tehnologiji. Najbolj priljubljen in večkrat nagrajeni izdelek je maska za obraz s čebeljim strupom Bee Venom Mask, ki vsebuje čebelji strup (abeetoxin) in velja za alternativo botulinu.

Petra Windschnurer

Preberite še: Skrivnost ženske svežine in uravnoteženosti: Dišava

Najbolj brano