Blumarine jesen-zima 2013

Za kolekcijo Blumarine jesen-zima 2013 je James Pecis za Moroccanoil ustvaril čudovite, nežne pričeske s pridihom unikatne moderne estetike. Zamislil si je sveže in lahke lase s kontroliranim gibanjem usmerjenim proti hrbtu.

Promocijsko sporočilo, 4. 4. 2013
Foto: Stefano Guindani Photography ©SGP for Moroccanoil Stefano - Foto: Stefano Guindani

Čeprav so bile pričeske videti naravne in svobodne, jih je ukrotil z uporabo pravih izdelkov in skritim elastičnim trakom, ki je bil prišit na izbrana pramena las na hrbtu. Lasje so tako izgledali prosti in valujoči , a hkrati ravni v napični liniji, brez da bi padali na ramena.

Z oblikovanjem je začel pri korenu las, kamor je nanesel kremo za kodre Marrocanoil in jo nato nanašal počasi, po sekcijah las ter tako zagotovil kontrolirano padanje pramenov. Po tem, ko je lase posušil in jih počesal nazaj, je s kodralnikom z največjim nastavkom oblikoval nekaj kodrov, tako da so bili videti naravno. Nato je z nekaj cik cak šivi pod lasmi napeljal že prej omenjeno tanko elastiko, ki je zagotovila, da so lasje ostali na hrbtu in niso silili na ramena. Za končen detajl in utrditev si je na konice prstov nanesel Morrocanoil lak za lase in ga nanesel od čela nazaj in hkrati tudi ločil pramene, da je pričeska dobila romantični rock izgled. Na koncu jena celotno pričesko razpršil še Morrocanoil sprej za bleščeči sijaj, ki je ustvaril naraven sijajen lesk.

Pri oblikovanju las si je pomagal z naslednjimi izdelki:

  • Morrocanoil krema za intenzivne kodre: 32.80 eur (300ml)
  • Morrocanoil sredstvo za nego las: 16.50 eur (25ml), 42 eur (100ml)
  • Moroccanoil® Luminous lak za lase: 21.60 eur (330ml)
  • Moroccanoil® Glimmer Shine spray za bleščeč sijaj 100ml 26,60 eur (100ml)

Najbolj brano