BBMU 2016: Beautiful Bloggers MeetUp - praznik lepotnih blogerk je bil vnovič sijajen!

V petek, 7. 10. 2016, je v ljubljanskem hotelu Lev potekala 2. konferenca lepotnih blogerk - Beautiful Bloggers MeetUp, kjer je 60 blogerk iz vse Slovenije pridobivalo nova znanja strokovnjakov iz različnih področij, poznanstva in navdih za ustvarjanje na blogu.

Lepota, 17. 10. 2016
BBMU 2016: Beautiful Bloggers MeetUp - praznik lepotnih blogerk je bil vnovič sijajen! - Foto: Marko Ocepek

Dogodek, katerega sporočilnost je bila "Bodi samosvoja, bodi samorog!", je nagovoril k unikatnosti, ohranjanju lastne identitete na spletu in postregel s trendi v svetu digitalnosti, lepote, hrane ter zabave. Konferenco je povezoval Peter Poles.

Lepotne blogerke so poslušale predavanja, na katerih so svoje znanje podajali Aleš Bravničar (predaval je, kako do trendne in kakovostne Instagram fotografije), Lena Gregorčič, ki je razkrila kako do dobrega SEO zapisa, priznana srbska blogerka Branislava Antović je navdušila s svojo zgodbo o uspehu, Mojca Marš je predala svoje znanje s področja Facebook marketinga, Sanja Macur je razkrila kako povečati promet na blogu, Jeanette Berdos je predstavila unikatnost izdelkov Dvorec Trebnik, Kristina Vidic, make-up artistka je razkrila prihajajoče trende in nas seznanila s podrobnostmi iz zakulisja svetovnih modnih revij.

Sila zanimiva je bila okrogla miza o Instagramu, na kateri je poznavalec družbenih omrežij Matej Špehar vplivneže na Instagramu zasliševal o tehnikah in trikih, ki jih uporabljajo za uspešnost svojih profilov. Instagram okroglo mizo so s svojim znanjem bogatili: Sanja Leban Trojar (@igslovenia), Timotej Lampe Ignjič (@timotejlampeignjic), Tesa Jurjaševič (@tesajurjasevic), Jernej Zver (@jernejkitchen) in Mark Jan Kirn (@big.toys).

BBMULJ

Glavni pokrovitelj dodgodka je bila slovenska naravna znamka Dvorec Trebnik, seveda pa niso manjkali tudi ostali ponudniki lepotnih izdelkov in storitev, ki so predstavili prihajajoče novosti ali del svoje ponudbe in nas povsem navdušili. Dogodek se je zaključil z večernim družabnim razvajanjem (preizkušanje novih manikir, friziranje in ličenje) ob glasbi in giff fotografiranju. 

V okviru dogodka je potekala tudi že druga podelitev blogerskih nagrad Beauty Bloggers Awards 2016. V spletni anketi so bili izbrani tisti zmagovalci, pri katerih so se anketiranke zedinile z vsaj tretjino glasov.

Preverite, kateri: Slovenske lepotne blogerke izbrale najboljšo kremo za nego telesa (in druge top lepotne izdelke!).

Preberite še: 5 top nasvetov profesionalnega fotografa Aleša Bravničarja, kako posneti čudovito fotografijo in FOTO: Najbolj trendi make-up za obdobje jesen/zima 2016/17

Najbolj brano