Skupaj za Anino zvezdico!

Click2Chic.si in Anina zvezdica predstavljata prva brandirana izdelka Anina zvezdica. Celotna vrednost prodanih izdelkov bo namenjena božično-novoletnemu obdarovanju Anine zvezdice. Samo ta teden, do 1. decembra, lahko vse izdelke Anina Zvezdica na Click2Chic.si kupite brez poštnine!

Promocijsko sporočilo, 26. 11. 2013
Skupaj za Anino zvezdico!

V omejeni izdaji Anina Zvezdica sta na voljo osvežujoč gel za prhanje in negovalna krema za obraz in telo. Izdelka sta na voljo za prodajo izključno na www.click2chic.si.

Tina Grbac, Click2Chic.si, Ilirija, d. d.: 'Velikokrat bi radi pomagali, pa nam je kot posameznikom (pre)večkrat težko, saj imamo občutek, da sami ne zmoremo dovolj. Tokrat ima vsak od nas možnost, da prispeva svoj delež k celoti. Verjamemo, da nam bo s skupnimi močmi uspelo in da bomo s lahko z izkupičkom od prodaje izdelkov Anina zvezdica, ki ga bomo v obliki svojih izdelkov v celoti namenili Anini zvezdici, resnično pomagali tistim, ki našo pomoč najbolj potrebujejo!'

Podjetje Ilirija, d. d.,  bo celotno vrednost nakupa izdelkov Anina zvezdica na Click2Chic.si namenilo Anini zvezdici v obliki svojih izdelkov.

Anina zvezdica krema za obraz in telo

Krema za obraz in telo Anina zvezdica vašo kožo nahrani, neguje in jo pusti prijetno dišečo. Krema vsebuje dragoceno mandljevo olje, ki kožo intenzivno vlaži in neguje. Zavaruje jo pred prezgodnjim staranjem in izgubo vlage, ščiti njeno naravno strukturo in je hkrati ne masti.  Podjetje Ilirija, d.d., bo celotno vrednost nakupa izdelkov Anine zvezdice namenilo Anini Zvezdici v obliki svojih izdelkov. V prodaji izključno na www.click2chic.si. Cena: 2,99 €.

Anina zvezdica gel za prhanje

Razvajajte se s čutnim vonjem zelenega čaja in mandarine, ki pomirja, sprošča in vas napolni z energijo. Gel za prhanje Anina zvezdica je popoln za nežno prebujanje ali sprostitev po napornem dnevu. Privoščite si osvežujočo prho, ki bo prebudila vaše čute in vam dala zagon za nove podvige.Podjetje Ilirija, d.d., bo celotno vrednost nakupa izdelkov Anine zvezdice namenilo Anini Zvezdici v obliki svojih izdelkov. V prodaji izključno na www.click2chic.si. Cena: 2,49 €.

Set Anina zvezdica

Set je sestavljen iz Anina zvezdica gela za prhanje in Anina zvezdica kreme za obraz in telo. V prodaji izključno na www.click2chic.si. Cena: 4,99 €.

Najbolj brano