Alicia Keys, novi obraz dišav Givenchy

Pri znamki Givenchy so razkrili, da se Alicia Keys pridružuje njihovi jesenski kampanji za dišave Givenchy.

Lepota, 12. 5. 2014
Alicia Keys za Parfums Givenchy - Foto: Nino Munoz / CPi Syndication

Svetovna glasbena ikona Alicia Keys nikakor ni neznano ime. S petnajstimi nagradami grammy in prek 30 milijoni prodanih plošč se Alicia Keys kuje v sam vrh glasbene industrije. Zato je tudi Thierry Maman, predsednik oddelka Givenchy Parfums, pozdravil to izjemno sodelovanje: "Alicia je neverjetna ženska, katere karizmatična osebnost in privlačna lepota sta vedno bili v popolnem sožitju z znamko Givenchy: sta plemeniti, izstopajoči in nepričakovani. Nadvse se veselimo sodelovanja pri naslednjem dišavnem projektu," je povedal.

Alicia Keys, ki znamko Givenchy šteje med svoje najljubše, bo prvič predstavljena v novi kampanji letos septembra. Kaj točno nastaja, zaenkrat še ni znano, bomo pa vztrajno brskali, da vam čim prej ponudimo še več informacij. Zaenkrat pa Alicia Keys pravi le: "Biti del tega prestiža in elegance je vznemirljiv trenutek. Ponosna sem, da lahko svetu predstavim najnovejši vonj znamke Givenchy."

S tem sodelovanjem se Alicia Keys pridružuje naboru zvezdnikov, ki sodelujejo z modno hišo Givenchy: mednje spadajo tudi italijanska manekenka Mariacarla Boscono (in muza kreativnega vodje Riccarda Tiscija) za dišavo Dahlia Noir, igralka Amanda Seyfried za dišavo Very Irresistible in igralec Simon Baker za moški dišavi Gentlemen Only in Gentlemen Only Intense.

Najbolj brano