9 lepotnih izdelkov, ki bodo krojili lepotno jesen in zimo

Od visokokakovostnih maskar do rdečil za ustnice, ki delujejo kot osvetljevalci, posodobite svojo toaletno torbico z najboljšimi lepotnimi izdelki te sezone.

Lepota, 11. 11. 2017

Modne revije za jesen in zimo 2017/18 so slavile individualnost, oblikovalci pa raznolikost trendov.

Da bi sledile novemu valu trendov, so lepotne ekipe posegle po najboljših in najljubših lepotnih izdelkih ter z njimi ustvarile nepozabne videze. Če imate radi preprosta in nežna ličila ali pa drzna in vpadljiva, boste vzljubili vseh 9 lepotnih izdelkov.

1. Edino senčilo za veke, ki ga potrebujete

Čeprav smo ličila v kovinskih odtenkih, ki jih je za Chanelovo modno revijo uporabil Tom Pecheux, sprva spregledali (težko je tekmovati s Karlovimi kolekcijami in ogromno raketo sredi prizorišča), je bil videz od blizu čudovit.

Pecheux je po številnih sezonah kožnih odtenkov in nežnih bronzerjev uporabil Chanelovo novo senčilo za veke Ombre Première v odtenku Titane, medtem ko je bila srebrna senca prava osvežitev ob vseh zlatih in bronastih senčilih, ki so prevladovali na modnih brveh za jesen in zimo 2017. Če se vam črta sredi veke zdi prezahtevna, vam bo pri oblikovanju grafičnih 'oči' prenovljeno in odlično pigmentirano Chanelovo senčilo za veke olajšalo delo.

9 lepotnih izdelkov, ki bodo krojili lepotni jesen in zimoDesno zgoraj: Senčilo Ombre Première, Longwear Powder, Chanel;  desno spodaj: Senčilo Ombre Première Cream, Chanel

2. Poceni vznemirjenje

V neskončni želji, da bi v vsem posnemale francoske ženske, imamo oči rade prilepljene na modno revijo Isabel Marant. Za letošnji jesen in zimo je umetnica ličenja Lisa Butler rožnati pariški sijaj na licih manekenk ustvarila kar s sijočim svinčnikom za ustnice tako, da je poljubno mešala rožnate in rdeče odtenke.

Da za svoja lica najdete popolnega, Butlerjeva svetuje, da se vanje uščipnete, in tako izberete najustreznejši, najbolj naraven odtenek, ki ustreza rdečici vaših lic.

9 lepotnih izdelkov, ki bodo krojili lepotni jesen in zimoDesno: Svinčnik za obarvanje ustnic in lic, Lip Crayon, Burt's Bees

3. Maskara nove generacije

Lepotni svet je poln trikov, a le nekaj jih je vrednih laskavega naslova. Diorjeva maskara Pump 'N' Volume je ena izmed teh uspešnih zgodb. Tubo, ki jo lahko stisnete, da osvežite formulo, je v zaodrju modne revije uporabil Peter Philips.

S krtačko je namazal le zgornje in spodnje trepalnice na sredini, nato pa barvo zabrisal ob celotni liniji trepalnic, da bi ustvaril vtis, kot da so se manekenke ravnokar prebudile. Tuba je zabaven dodatek, maskara pa naredi trepalnice goste in gladke.

9 lepotnih izdelkov, ki bodo krojili lepotni jesen in zimo

Maskara Diorshow Pump 'N' Volume, Dior

4. Modni osvetljevalec

Osvetljevanje je bilo to sezono komajda opazno, zamenjal ga je minimalističen sijaj. Umetnica ličenja Pat McGrath je prav to ustvarila na modni reviji Victorie Beckham, kjer je uporabila osvetljevalec iz svoje uspešne kolekcije pri Estee Lauder.

Potreben je le nežen poteg po ličnicah, ki zagotovi topel in zdrav sijaj.

9 lepotnih izdelkov, ki bodo krojili lepotni jesen in zimoDesno: Osvetljevalec Collection Privée Highlighter, Pupa

5. Prenovljena klasika

V idealnem svetu bi imeli čas in mirne roke, da bi lahko posnemali nešteto zapletenih vzorcev na nohtih, ki jih vidimo na modnih revijah. V realnosti pa je izbira nevtralnega laka, pri katerem se ne bo poznalo, če se malo odkruši, bolj izvedljiva možnost.

Tudi Stella McCartney je na svoji modni reviji v Parizu izbrala OPI-jev ikonični odtenek Bubble Bath.

9 lepotnih izdelkov, ki bodo krojili lepotni jesen in zimoLak za nohte Bubble Bath, OPI

6. Čudež v laseh

Na prvi pogled so se holografski 'trakovi' za lase pri znamki Issey Miyake zdeli le kot eden izmed modnih dodatkov za lase, pogled od blizu pa je razkril, da gre v resnici za manekenkine lase. Frizer James Pecis je najprej lase gladko počesal ob obrazu in jih utrdil z lakom za lase Elnett Satin, L'Oréal Paris, nato je nanje nanesel zeleno modro, modro in rožnato barvo L'Orealovih novih sprejev Colorista.

9 lepotnih izdelkov, ki bodo krojili lepotni jesen in zimoDesno: Obarvan sprej za lase Colorista, L'Oréal Paris

7. Vstopnica za volumen

Na modni reviji Cushnie Et Ochs so po hrbtih manekenk valovali gosti prameni las. Grobo počesani, a vseeno sijoči lasje so bili v zaodrju negovani s sprejem Dry Texture znamke Moroccanoil, ki jim daje volumen, konicam pa so privoščili arganovo olje.

9 lepotnih izdelkov, ki bodo krojili lepotni jesen in zimo
Sprej za lase Dry Texture Spray, Moroccanoil

8. Na novo odkrite rdeče ustnice

Vsako sezono umetniki ličenja napenjajo svoje kreativne mišice, da bi osvežili klasične rdeče ustnice. Za jesen in zimo 2017/18 je izstopal Yadim Carranza pri Jasonu Wuju.

Če se vam rdeče ustnice zdijo preveč retro, tako kot Carranza uporabite Maybellinovo rdečilo za ustnice v dveh odtenkih Vivid Matte Liquid: oranžno rdečo na zgornji ustnici in temno rdečo na spodnji. To vsekakor lahko poskusite tudi doma.

9 lepotnih izdelkov, ki bodo krojili lepotni jesen in zimoDesno: Bleščilo za ustnice Vivid Matte Liquid, Maybelline

9. Trik za kožo: oljne kapljice

Da navlažite kožo ter ji povrnete prožnost in sijaj, svojo tekočo podlago obogatite z nego proti staranju. Umetnik ličenja Edward Cruz je pri Michaelu Costellu tekočemu pudru dodal nekaj kapljic negovalnega olja za obraz Premier Cru, L'Elixir, znamke Caudalie.

9 lepotnih izdelkov, ki bodo krojili lepotni jesen in zimoSuho olje za obraz, Premier Cru, L'Elixir, Caudalie

Prevedla in priredila: Manca Pogačar
Fotografije: Profimedia in promocijsko gradivo

Preberite še: → Bodite prve! Tu je 6 trendov, ki bodo v 2018 zavzeli Instagram!

Priporočamo tudi: → Ali modni svet visokim petam obrača hrbet? (zapiski modne urednice)

Najbolj brano