6 sijajnih načinov, s katerimi boste odpravili vidne znake staranja!

Vidne znake staranja lahko danes opazno zmanjšamo, a moramo k temu pristopiti na ustrezen način: z dosledno in pravilno lepotno rutino. 

Lepota, 3. 5. 2017

Bocassy

Spodnji nasveti vam bodo pri preložitvi staranja kože 100% pomagali:

1. Zagotovite si pravšnjo mero spanca

Telo si mora dobro odpočiti.

Če sami sebi kratite spanec, se lahko kaj kmalu soočite s podočnjaki in postarano kožo (okoli oči). Med spanjem namreč stresni hormoni upadejo na običajno raven in dajo kožnim celicam čas, da se regenerirajo. Zato si brez slabe vesti privoščite dovolj spanca vsak dan!

2. Redno uživanje medu

Gotovo ste že slišali, da je med superživilo.

Je tudi eno najboljših naravnih živil za celjenje. Dober je za zmanjšanje brazgotin, za vlaženje in za mehko kožo, zavira pa tudi procese staranja.

Med

3. Recite stop sončenju ...

Raziskave so pokazale, da sončenje kožo postara za 19 let.

Zato se nikar ne izogibajte sončni kremi! Ob sebi bi jo morali nositi vsak dan, ne le na dopustu. Nevarnim UV žarkom se resnično težko izognemo. Pri izbiri sončne kreme bodite pozorni na to, da ščiti pred UVA in UVB žarki in da vsebuje visok zaščitni faktor. Nikakor nižji od 15.

4. ... in kajenju!

Kajenje hitreje stara kožo (poleg vseh drugih škodljivih učinkov).

Koža se zaradi nikotina veliko hitreje izsuši, poslabša se prekrvavljenost, kožne celice pa ne dobijo zadostne količine kisika za regeneracijo. Po nekaterih raziskavah so kadilke v povprečju videti leto in pol starejše od nekaterih nekadilk.

5. Odvadite se tega, da spite z ličili

Četudi se kdaj počutite tako utrujeni, da vas noge komaj prenašajo, zberite še zadnje atome energije in očistite z obraza umazanijo in ličila.

Pred spanjem si vedno temeljito očistite obraz in kožo navlažite ter nahranite, da bo zjutraj sijoča in spočita, predvsem pa zaščitena pred prezgodnjim staranjem.

6. Oskrbite in zaščitite kožo z dobro negovalno kozmetiko Bocassy

Hranilni in negovalni dnevna in nočna krema Bocassy kožo oskrbujeta s hranili, ki jih ta potrebuje za preoblikovanje in ohranjanje mladostnega videza, ter tako zagotavljata čvrsto, prožno in voljno kožo.

Naravna hranila v obliki različnih vrst rastlinskih izvlečkov in olj s postopnim sproščanjem (6 do 8 ur) dragocenih, naravno prisotnih vitaminov in mineralov gladijo obstoječe gube, kožo izdatno vlažijo ter ji tako vračajo polnost. Ob dnevnem nanosu bo vaša koža temeljito negovana, zaščitena in navlažena. Ker izdelki Bocassy vsebujejo le naravne sestavine, ne mašijo por ali ustvarjajo neprijetnega filma, temveč kožo nahranijo in navlažijo ter na njej pustijo čudovit občutek, ki traja do več kot 6 ur.

Bocassy

Izberite mladosten videz!

Najbolj brano