5 večnih in preprostih pomladno-poletnih pričesk

Vesele pričeske, polne energije, lahkotnosti in elegance! Spomladi in poleti radi nosimo lahka oblačila in pričeske. Speti lasje, razgaljen vrat, gola ramena in vznemirljiv lahkoten videz.

Lepota, 25. 4. 2017

priceska

1. Elegantno in prefinjeno

Hitro in preprosto ter popolnoma učinkovito. Pričeska, ki si jo lahko hitro naredite same, tako da zarolate lase, jih zavijete navzven ter pritrdite z lasnicami in lakom. Videz je eleganten in prefinjen, vse skupaj pa je urejeno v petih minutah.

pričeska

2. Razpuščena kita

Kita v 'razpuščenem', naravnem videzu je popoln odsev romance. Vpleteno kito spletete v klasični različici ali v obliki ribje kosti ter jo nato elegantno razmršite, tako da dele povlečete narazen. Dobili boste rahel, naraven videz, ki je pravi poletni osvajalec.

poletna pričeska

3. Dvojna prepletena kita

Prepletanje nas je popolnoma osvojilo. Namesto enojne si privoščite dvojno vpleteno kito, ki jo na zatilju zaključite s figo. Popolna pričeska za službene dni; ko se delo konča, figo le razvijete in prepletete kiti do konca v enojno kito ali pa lase pustite razpuščene v repu.

poletna pričeska

4. Cvetje

Poleti prevladujejo speti lasje, saj nam je vsem toplo in imamo rade gole vratove. Bodite ustvarjalne in dodajte cvetje, umetno ali pravo.

poletna pričeska

5. Čop

Ena, dva, tri. Čop na vrhu glave, nato lase ovijete okrog in pritrdite z lasnicami in sprejem.

Pripravila Karin Bizjak za revijo Story

Preberite še: Kopalke 2017: 6 najbolj vročih modelov kopalk letošnjega poletja (FOTO)

Najbolj brano