To je 5 pozitivnih učinkov na življenje, ki vam jih obljubljajo urejeni zobje

Morda niste niti pomislili na to, a urejeni zobje in lep nasmeh imajo tudi nekatere pozitivne 'stranske učinke' na vaše življenje, ki se jih niti ne zavedate. Verjetno boste vsaj malo presenečeni nad točko 5.

Promocijsko sporočilo, 26. 9. 2022
To je 5 pozitivnih učinkov na življenje, ki vam jih obljubljajo urejeni zobje - Foto: PROMO, Marko Delbello Ocepek, Shoppster

Urejeni zobje so v sodobnem svetu nujnost. Vse bolj se zavedamo pomena njihovega zdravja, saj je zdravje zob povezano z zdravjem celotnega organizma, obenem pa so urejeni zobje znak urejenega in privlačnega videza. Ko nas ljudje spoznajo, nezavedno preverijo tudi naše zobe in si na tej osnovi ustvarijo določen vtis o nas. Zobje odločajo tudi o tem, ali jim bomo všeč ali ne.

Zdravi in urejeni zobje tako niso le 'nujno zlo', ampak imajo tudi pomemben vpliv na naše socialno življenje. Preveite, na kaj vse delujejo v vašem vsakdanu in na kaj imajo še poseben vpliv.

5 glavnih prednosti urejenih zob

1. Polepšajo videz

Z lepim nasmehom ste videti privlačnejši in ljudje še bolj uživajo v vaši družbi. Prijetno vas je gledati, se z vami pogovarjati in smejati. Urejeni, se pravi čisti, naravno beli in redno zdravljeni zobje bodo na druge vedno delovali pozitivno.

2. Povečujejo samozavest

S tem pozitivnim učinkom urejenih zob na ljudi se bosta v vas krepili notranja moč in samozavest. Ker se počutite dobro v svoji koži (in s svojim nasmehom), se radi družite, vpliv urejenih zob na vaše družabno življenje pa je tako sklenjen. 

3. 'Zmanjšajo' gube

Lep nasmeh preusmeri pozornost opazovalca z gub na urejene zobe. Če so vaši zobje lepi, se bodo ljudje seveda osredotočili na vaš nasmeh, in ne na druge dele obraza. Vsekakor sproščen in privlačen nasmeh zmanjša tudi vtis namrščenega obraza, polnega gubic. 

4. Ste prijetnejši in prijaznejši

Ker ste ponosni na svoje zobe, jih radi tudi pokažete, zato se nasmehnete in smejite ob vsaki priliki. Ljudje vas tako dojemajo veliko bolj prijetne v družbi in tudi pozitivne. S sproščenim nasmehom se ljudem zdite zaupanja vredni, zato čutijo željo po pogovoru z vami in vaši bližini.

5. Nasmeh pomiri druge in vas

Učinek lepega nasmeha pa je precej močan tudi, ko ste na primer pod stresom, ker imate pomemben nastop, sestanek, srečanje. Ko se blaženo nasmehnete s svojimi urejenimi zobmi, vaše telo sprošča endorfine, ki pomagajo pomiriti vaš um. 

Sodobni trend so urejeni zobje vedno in povsod

Ne glede na to, kakšne so vaše vsakdanje aktivnosti, zaradi vsega zgoraj naštetega zato ne smete pozabiti na redno in ustrezno ustno higieno. Dolgi delovniki, skrb za dom, druženje s prijatelji in ukvarjanje s prostočasnimi aktivnostmi so pogosto stalnica vsakodnevnega življenja. In ker dneve pogosto preživimo ob številnih opravkih in med številnimi ljudmi, je učinkovita skrb za ustno higieno še kako dobrodošla.

Pri tem pa lahko zaupate kar najboljši sodobni tehnologiji. Ionske in sonične zobne ščetke so na primer idealna rešitev za vse, ki želite najboljšo skrb za dlesni in zobe ter hkrati sledite trendom sodobnega razvoja. Pravi dragulj med zobnimi ščetkami je trenutno zobna ščetka blagovne znamke Aaspire by Jure Košir, ki v svojem delovanju združuje dve napredni tehnologiji za čiščenje zob in dlesni – ionsko in sonično.

Linijo izdelkov Aaspire by Jure Košir na slovenskem trgu predstavlja nekdanji smučarski as Jure Košir. Kot pravi, izdelki blagovne znamke Aaspire nastajajo kot prizadevanje za izboljšave življenja drugih s poudarkom na zdravem in aktivnem življenjskim slogom.

Urejeni ves dan

Linija zobnih krtačk AASPIRE IONICKISS IONPA TRAVEL je še posebej prilagojena za vse, ki ste radi ves dan urejeni in si zobe radi umijete tudi v pisarni ali kjerkoli na poti. Zobna krtačka ima izjemno funkcionalno zasnovo, saj jo pokrov varuje pred zunanjimi vplivi in nudi dodatno zaščito pred bakterijami, virusi in mikrobi. Ker tehta le 50 gramov, je praktične velikosti in elegantnega dizajna, s približno 22.000 vibracijami na minuto pa zagotavlja učinkovito čiščenje zob. In, še najbolje: Ob uporabi sploh ne potrebujete zobne paste.

Napredna tehnologija in eleganten dizajn

Zobna krtačka AASPIRE IONICKISS IONPA HOME nudi popolno zaščito zob pri domači uporabi. Z do 50 čiščenji z le enim polnjenjem omogoča funkcijo močnega čiščenja z vibracijami do 26.000 na minuto, uporabniki z občutljivejšimi dlesnimi pa lahko izbirate med kar štirimi različnimi programi čiščenja. Poleg izvrstne učinkovitosti krtačke Aaspire odlikuje tudi unikaten dizajn, zato so v sodobno kovinski temno modri ali beli barvi popoln dodatek vsakemu domu.

Zobna ščetka Aaspire by Jure Košir je poleg rednih obiskov zobozdravnika nepogrešljiva za zdrav in samozavesten nasmeh. Zaradi možnosti menjave nastavkov ima izjemno dolgo življenjsko dobo, poleg tega pa za uporabo ni potrebna zobna pasta, zaradi česar je tako trajnostna kot tudi praktična izbira. Na voljo vam je v Shoppsterjevi spletni trgovini.

Najbolj brano