5 namigov, kako poskrbeti za čudovit POLETNI izgled v zgolj 10 min

Poletje je čas vročih oddihov, posebnih vibracij in seveda odličnih zabav (tudi med tednom!). A ne pokvarite si veselja z zamudnim urejanjem in ličenjem, tokrat se priprav na poletno zabavo lotite drugače.

Lepota, 27. 6. 2017

5 namigov, kako poskrbeti za čudovit POLETNI izgled v zgolj 10 min

Predstavljamo vam 5 namigov, kako poskrbeti za čudovit izgled v zgolj 10 minutah. Da boste čim manj časa preživeli pred ogledalom in na poletni zabavi zasijali v najlepši luči.

1. Najprej si privoščite hitro prho

Tri minute je dovolj, da osvežite svoje telo in nahranite kožo. Uporabite nežne gele za tuširanje z nevpadljivimi aromami in brez oporečnih sestavin (na primer gele za tuširanje s poletnimi vonji po limoni, lokvanju, pomaranči ali granatnem jabolku CD kozmetike). Ti bodo vašo kožo, svilnato na dotik, negovali cel večer.

2. Za popoln poletni makeup potrebujete le toliko kot za tuširanje, tri minute

Na obraz nanesite tonirano kremo, ki kožo navlaži, ji pusti dihati in ji hkrati da lep, enakomeren ten. Nato oči poudarite z uporabo maskare in voila – tukaj je naraven, a čudovit videz. Če se odločite še za nanos šminke, uporabite nežne, poletne tone. Lahko pa ustnice le navlažite z balzamom in jim pustite, da zasijejo v svoji naravni barvi.

3. Najhitrejša in najudobnejša pričeska v poletnem času so zagotovo speti lasje

Povzdignite jih do temena glave in jih spnite v čop ali figo. Ne češite ali ravnajte las, pustite raje, da čop ali figa izgledata naravno, kot urejen kaos. Če pa imate kratke lase, vanje dodajte le trak naravne poletne barve in vzorca.

4. Pri izbiri oblačil in obutve se priprave na zabavo običajno zavlečejo

Zato mnogi modni strokovnjaki svetujejo, da oblačila v svojih omarah že sproti skrbno pospravljate, saj boste tako v vsakem trenutku vedeli, kje se določen kos oblačila nahaja. Lahko jih tudi sortirate po kroju ali barvi in vzorcu. Tako boste imeli boljši pregled nad izbiro. Čar vročih dni je, da za stilsko opravo ne potrebujete veliko, le kakšen kos oblačila ali dva, torej oblekico ali top s kratkimi hlačami. Premislite, v kakšnih oblačilih se najbolje počutite, nato izberite. Prva izbira je običajno najboljša. Obleki dodajte le še lične sandale ali natikače ter pustite stopalom, da čimbolj zadihajo.

5. V torbico, ki jo lahko nosite preko ramena, spravite le osnovne stvari

Ne pozabite tudi na CD dezodorant, da vas v vročih dneh ne preseneti neprijeten telesni vonj in vam pokvari veselja. Tako boste lahko na zabavi brezskrbni in uživali, kolikor se le da.

Prirejeno po nasvetih strokovnjakov CD kozmetike

Preberite še: Najlepši videzi španske kraljice Letizie

Priporočamo tudi: Poletje 2017: Top izbor najbolj trendi japonk in velikih poletnih torb

Najbolj brano