5 lepotnih izdelkov, ki smo jih preverili v juniju

Ta mesec sta naši lepotni strokovnjakinji, Petra Windschnurer in Mojca Zemljak, preizkušali izboljševalno esenco za obraz, lak za nohte, dnevni serum, posvetljevalni sprej in koncentrat za okrog oči.

Lepota, 5. 7. 2015
5 lepotnih izdelkov, ki smo jih preverili v juniju - Foto: Boris pretnar, Helena Kermelj, promocijsko gradivo, promocijsko, Helena Kermelj

Izboljševalna esenca za obraz Popolna potonika, L'Occitane

Petra pravi ...

Serum, ki tokrat igra vlogo korektorja, mi je všeč, saj se trudi pričarati svežo in sijočo polt brez obarvanih pigmentov. Skrbi za lepši videz povrhnjice in bije bitko proti razširjenim poram in gubicam, ki jih je še mogoče zradirati.

Mojca pravi ...

Tekstura je prava esenca, saj daje občutek, da nisem na kožo ničesar nanesla, hkrati pa je rezultat – sijaj na obrazu – jasen dokaz, da so bili na delu pigmenti na mineralni osnovi, ki so se spojili z mojo poltjo in jo optično polepšali.

Lak za nohte Nomadic Traces, Catrice

Petra pravi ...

Topel zlato rjav odtenek laka s kančkom etno pridiha dopolnjuje vse meni ljube oblačilne barvne kombinacije za to poletje: koralno rdečo, belo in arabsko modro.

Mojca pravi ...

Modro poletje je zame tu z mareličnim lakom iz te omejene serije. Svež in obenem čuten odtenek me spomni na potovanja in eksotiko. In prekrivanje je navdušujoče dobro!

EGF Day Serum, Bioeffect

Petra pravi ...

Nov, izboljšani serum ima posebej prilagojeno lažjo teksturo, kljub temu pa še vedno vsebuje minimalno količino sestavin (res mi je všeč, če na škatlici v desetih sekundah lahko preberem vse učinkovine). Super se odreže tudi kot podlaga za nanos ličil.

Mojca pravi ...

Odlično 5! 24-urni tretma proti staranju s polnim učinkom proteina EGF, kaj še hočemo? Celice spodbudi, da se začnejo same obnavljati in proizvajati večje količine kolagena in elastana, in prav očitno je, da se debelina in gostota kože večata.

Posvetljevalni sprej Citrus + Oil, Blonde & Bright, essence Ultime, Schwarzkopf

Petra pravi ...

Če si barvate lase tako kot jaz in vedno stremite k več različnim odtenkom znotraj ene barve, je posvetljevalni sprej prava rešitev. Pravzaprav bo vaš odhod k frizerju odložil za vse poletje.

Mojca pravi ...

Tole je zame toplo dobrodošel izdelek, ki na moje blond lase prinaša hladnejši ton. Ne maram rumenih odtenkov, le kdo jih? Zahvaljujoč citrusom, lepo osveži barvo, svetujem pa le, da z njim ne pretiravate.

Koncentrat Total Eye Concentrate, Clarins

Petra pravi ...

Ko dobro pogledam svoje nasmejane fotografije, me na njih vedno zmotijo rahlo povešena koža pod očmi in podočnjaki. Čeprav je krema namenjena veliko bolj zreli koži za nego predela okoli oči, dobro sodeluje tudi z mojo kožo – drobne gubice so manj opazne.

Mojca pravi ...

Polepša predel oči z lifting učinkom, odlično pa pripravi tudi teren za nanos senčila za veke in svinčnika za obrobo. Dejansko se zdi pogled osvežen, podočnjaki pa precej manj očitni.

Najbolj brano