5 lepotnih izdelkov, ki smo jih preverili v juliju

Ta mesec sta naši lepotni strokovnjakinji, Petra Windschnurer in Mojca Zemljak preizkušali; črtalo za oči, kredo za lese, serum proti gubicam, aplikacijo za ličenje in suho olje za kožo.

Lepota, 29. 7. 2015
5 lepotnih izdelkov, ki smo jih preverili v juliju - Foto: Boris Pretnar

Črtalo Pro Liner Waterproof, Diorshow, Dior

Petra pravi ...

Pri ličenju sem se naučila skoraj vsega, le ravne črte s črtalom mi še ne uspe narediti tako, kot se spodobi. Konec težav na vidiku. Preizkusila sem novo hibridno črtalo za oči, ki kar noče narediti krivulje. Poševna konica lepo drsi tik ob trepalnicah in ne potrebuje niti šiljenja.

Mojca pravi ...

Tole je pa res preprosto. Njegova ergonomska konica naredi instant črtico nad trepalnicami, kakršno si zaželim tisti hip – tanko ali debelo, v vsakem primeru pa res natančno zarisano. Kot bi deloval samodejno in meni ni treba ničesar narediti za to.

Kreda za lase iArriba!, Essence

Petra pravi ...

Hecna zadevščina. Čeprav sem najprej mislila, da je to le igračka za mojo devetletno hčer, rožnati prameni v petih sekundah popestrijo tudi mojo poletno pričesko. Za aktualni pastelni videz (ker imam svetle lase) s prsti malenkost zabrišite odvečno kredo.

Mojca pravi ...

Barvnih pramenov na mojih laseh verjetno ne boste videli, je pa to vsekakor mini hit poletja za vse, ki si želijo zabavne popestritve pričeske – rožnati ali zeleni prameni, ki jih nanesete, kot bi mignil (praktičen ročaj spominja na kastanjeto), in prav tako tudi izperete.

Serum Anti-Aging Rapid Response Booster, La Prairie

Petra pravi ...

Ko so na predstavitvi omenili, da je to prvi njihov izdelek, ki oglašuje, da dejansko zmanjša gubice, sem vedela, da je pred menoj nekaj dobrega. Serum uporabljam mesec dni in lahko bi si upala trditi, da so tiste najmanjše res plitkejše, tiste najbolj izrazite pa takoj po uporabi manj opazne. Celotna koža je videti bolj zdrava.

Mojca pravi ...

Njegova formula je lahka, ne težka in ne lepljiva, kot se serumom lahko zgodi. Njegov vonj je pravi 'La Prairie vonj', kar je prav tako pozitivno. Njegov učinek pa – sicer moram za optimalen rezultat še nekaj časa počakati – je najbolj očitno na mojem čelu pustil prvi vtis: gube se zdijo, kot bi zbledele.

Simulator ličenja Makeup Genius, L'Oréal

Petra pravi ...

Še ena igračka, ki jo vaš pametni telefon in vi ne smete spregledati. Kdo bi si mislil, da lahko samo s tem, da si naložim aplikacijo, poskeniram svoj obraz in izberem izdelek, na svojem obrazu preizkusim tudi najbolj drzne barvne kombinacije.

Mojca pravi ...

Ko pametni telefon postane ogledalo. V njem lahko namreč vidite prav vse možnosti ličenja svojega obraza z izdelki L'Oréal Paris. Ali ni fino, da lahko izberem senčilo glede na sandale, ki jih nosim? Aplikacija, ki te realno naliči in omogoči tudi nakup.

Suho olje Moroccan Rose Gold, Glow Perfect, Ren

Petra pravi ...

Suha olja so moj poletni fetiš; če je v njih še esenca vrtnice, in to ne samo ene in katerekoli, pa sem prodana. Olje damaščanske vrtnice poskrbi, da je koža na mojem telesu mehka in svilnata, tudi kadar ga uporabim na suhi koži (in ne na vlažni, kot je priporočeno za najboljši učinek).

Mojca pravi ...

Dragocenost na koži. Maroško arganovo olje, olje damaščanske vrtnice ... to je zame dovolj podatkov. Koža je globoko zadovoljena – pravijo, da se vlaga prav zaklene vanjo – jaz pa sem (sploh poleti) zadovoljna še z nežnim leskom na njej. Dodana vrednost: uporabim ga tudi na laseh.

Najbolj brano