Top nasveti, kako bomo to poletje nosili dolge lase

Ne zapravljajte časa s sušenjem ali likanjem las, potrebujete hitre, enostavne in zanimive ideje za frizure. 

Promocijsko sporočilo, 17. 6. 2019
Top nasveti, kako bomo to poletje nosili dolge lase - Foto: Shutterstock

Pripravili smo vam nekaj hitrih in zanimivih idej za poletni stil:

1 Dodatni sproščeni kodri  

Podarite lepim dolgim lasem kanček elegance z dodatnimi kodri. Sproščen videz kot za na plažo lahko kombinirate tudi z visokimi petami in elegantno večerno obleko.

2 Polspuščeni lasje

Naravni skodrani lasje, dame, to je letošnji poletni stil. Z lahkoto jih boste naredile, lahko jih nosite razmršene, šik ali elegantne, kakor vam ustreza. 

3 Figa 

Stil neurejene fige je prisrčen in enostaven, hkrati pa bo razkrival vaš vrat in privlačil poglede. Ta ležeren in hkrati neurejen stil vam dovoljuje veliko različic za različne priložnosti – od teka in nakupovanja do svečane poroke. 

4 Zavit čop

Ta enkratna frizura za katerokoli priložnost je enostavna in oblikuje fantastičen videz ne glede na tip las. Zglajena ali razpuščena, kakor želite, močno spodvita ali razpuščena.

5 Kita

Idealna frizura za mlade dame in hkrati za zrele gospe, saj lahko kite nosijo na različne načine. Kot spuščajoči se slap, pletena kot vrv ali ribja kost, vsekakor boste s kito to poletje v stilu. 

Te frizure bodo do vaših las prijazne, ve pa z njimi to poletje modne. 

Če sanjate o lepih, urejenih in dolgih laseh, naj bodo ti zdravega videza. 

To boste z lahkoto dosegle, če upoštevate osnovna pravila: ne uporabljajte agresivnih sredstev za nego las, pa naj bodo še tako v trendu. Uporabljajte negovalne maske in skrbno izbirajte izdelke (naj bo vaša izbira z naravnimi sestavinami, kot sta keratin in ricinusovo olje, ki dobro vplivajo na vaše lase).

Sanje o dolgih laseh se to poletje lahko uresničijo!

Najbolj brano