3 trendi pričeske v zadnjem hipu

Natrpani urniki, zgodnji službeni sestanki in pomanjkanje časa za jutranjo nego – vsi poznamo takšna jutra. Kako v takšnih okoliščinah narediti nekaj, kar je videti odlično in vam vzame manj kot 5 minut?

Promocijsko sporočilo, 20. 7. 2016
3 trendi pričeske v zadnjem hipu - Foto: Nivea

Ko govorimo o pričeski, si vsaka ženska želi kar najboljši videz. Mednarodna stilistka za znamko NIVEA Sally Brooks trdi, da so "lasje so videti najslabši takrat, ko ženske želijo iz njih ustvariti nekaj, česar lasje ne želijo. Všeč mi je, ko so ženski lasje videti naravno lepi." Ravno naraven in bujen videz je eden izmed ključnih trendov te sezone.

Sledite trendu: naravni lasje

Letošnji trendi na področju las se vrtijo okrog naravnih pričesk in tekstur, pristnih videzov, ki jih je mogoče zlahka ustvariti doma brez pomoči številnih pripomočkov in izdelkov za oblikovanje las. Letos je še posebej moden tako imenovan »neurejen« videz. Sproščeni valovi, kodri, »neurejene« in nazaj počesane pričeske – videz je razmršen, a kljub temu sijoč s skuštranimi poudarki.

Pričeske v zadnjem hipu

Lase lahko pustite spuščene ali jih zvijete v preprosto figo. V obeh primerih je poudarek na enostavnih pričeskah, ki jih oblikujete v manj kot petih minutah. Ti hitri in sproščeni videzi so popoln primer naravno lepih in enostavnih pričesk:

Polovična figa

Za to modno pričesko vzemite lase z zgornjega dela glave in jih zvijte v razmršeno figo. Učvrstite jo z NIVEA Volume Care lakom za lase. Ta bo poskrbel za 24-urno obstojnost in volumen, ne da bi pri tem izsušil lase.

Razmršena figa

Razmršena nizka figa

To je preprosta različica klasične fige. Na lase ob koreninah nanesite NIVEA Volume Care peno za oblikovanje in glavo med sušenjem nagnite navzdol, da poskrbite za dodatno bujnost. Pena bo med sušenjem zaščitila lase pred toploto in jim podarila naraven volumen. Primite lase in jih spnite v nizek konjski rep. Nato lase preprosto ovijte okrog elastike v figo in jo pričvrstite s sponkami.

Bujen nizek konjski rep

Bujen nizek konjski rep

Nizek konjski rep je najbolj enostavna pričeska. Da jo naredite malo bolj posebno, lase strogo povlecite v konjski rep, nato pa dvignite nekaj pramenov tik nad elastiko. Tako bo imela pričeska več volumna in bo videti bolj naravno. Konjski rep učvrstite z NIVEA Volume Care lakom za lase, ki zagotovi negovan in sijoč končni videz.

Najbolj brano