3 nasveti za glamurozen vstop v leto 2020

Tu je najlepši čas v letu, ko si preprosto moramo vzeti čas zase. Narediti nekaj za zdravje in dobro počutje ter se pripraviti na najdaljšo noč v letu. Ne veste, kako?

Promocijsko sporočilo, 16. 12. 2019
3 nasveti za glamurozen vstop v leto 2020 - Foto: PROMO

Poskrbite za svojo kondicijo

Le kdo bi se lahko uprl praznično okrašeni mizi? Ker dieta na silvestrovo ni izvedljiva, moramo za fit postavo poskrbeti pred večerjo in po njej. Če do zdaj na to niste pomislili, še ni prepozno. Skočite v trenirko in športne copate ter se odpravite na dolg sprehod. Naj vas dež in sneg ne ovirata, telo vam bo hvaležno.

Poživite organizem s knajpanjem

Kneipp kopeli so dobile ime po njihovem »izumitelju« Sebastianu Kneippu, duhovniku in naturopatu, ki si je za zdravljenje tuberkuloze predpisal naravno zdravljenje v kombinaciji s toplo-hladnimi kopelmi. V Sauna Parku v središču Portoroža lahko zdravilne učinke knajpanja preizkusite tudi sami. Počutili se boste kot prerojeni!

Lepotni tretma za piko na i

Praznična obleka, dober parfum in urejena pričeska bodo k vašemu silvestrskemu videzu veliko prispevali, še samozavestneje pa boste v novo leto vstopili po lepotnem tretmaju za obraz ali telo. Privoščite si prestižno nego obraza s kaviarjem in se pripravite na številne zavidljive poglede!

Najbolj brano