Stilska preobrazba z Muškatno penino

Letošnji Philips Fashion Week je ob pestrem modnem dogajanju obiskovalcem postregel tudi z odlično izbranim penečim vinom za tovrstno priložnost - Muškatno penino iz kleti P&F Jeruzalem Ormož.

Stilska preobrazba z Muškatno penino

Kot uradno peneče vino tega najpomembnejšega modnega dogodka v Sloveniji se namreč Muškatna penina letos tudi sama ponaša s kar dvema prestižnima medaljama z domačih in tujih vinskih ocenjevanj. Zaradi svojih značilnosti - aromatičnega in sladkega okusa ter modnega videza z etiketo v prepoznavni roza barvi - je kot nalašč za ženske, ki imajo dober okus in znajo začarati moške!

Osvojite stilsko preobrazbo s
Petro Windschnurer

Vsi, ki bodo izpolnili obešanko, s katerimi so te dni opremljene steklenice Muškatne penine po vsej Sloveniji, bodo lahko sodelovali v žrebanju za stilsko preobrazbo z modno urednico slovenske izdaje Elle, Petro Windschnurer. Ob modni transformaciji si bo lahko nagrajenec privoščil tudi novo garderobo v eni od trgovin, in sicer v vrednosti 500 evrov.

Kako sodelujete?

Tako, da se prijavite preko elektronskega obrazca, ki ga najdete na tej povezavi, vse do vključno nedelje, 20. novembra 2011.

Nagrajenkec/ka bo o rezultatih žrebanja obveščen/a po e-pošti najpozneje v roku 15 dni po žrebanju, obvestilo ga bo podjetje AML d.o.o. Nagrajenkec/ka bo objavljen tudi na http://www.elle.si/fashionweek/ in v revijah AML d.o.o.

Ne pozabite prebrati Pravil za sodelovanje.

Najbolj brano