SQUAT // Young@Squat: Po (ne)sreči zanalašč

... po (ne)sreči zanalašč se zgodijo najboljše stvari. Ko se srečajo ideja, želja in priložnost. Smiselna, v prepoznavno celoto usmerjena paleta tehnik in kreativnih pristopov. Meša se športno s klasičnim, ulična moda z visoko modo, prihodnost s tradicijo. Kolekcija kljub kompleksnosti izžareva lahkotnost, svežino in mladostno neobremenjenost. Ponuja širok spekter moških, ženskih in uniseks kosov, veliko variacij v individualnih stajlingih in interpretacijah za različne priložnosti.

Tokratna revija, kot finalna predstavitev te formacije oblikovalcev (v naslednji sezoni se bodo Squatu pridružila že nova imena), postavlja dosedanje delo skupine Young@Squat na novo raven. Kolekcija, uresničena s podporo Ministrstva za kulturo, je zasnovana in izvedena z namenom širše produkcije, distribucije in komercialnega prodora na trg.

YOUNG@SQUAT // Ivan Rocco, Ana Jelinič, Dajana Ljubičić, Peter Movrin, Katja Magister, Nina Tomažin, Sanija Reja, Petja Zorec, Angela Lukanović, Nena Florjančič, Špela Hvale. Podpora in vodstvo: Nataša Peršuh in Zoran Garevski

Najbolj brano