Mojca Celin s kolekcijo, ki polepša bivanje

Življenje, ki ga živimo, je neskončna inspiracija.  In tako nastajajo tudi kreacije oblikovalke Mojce Celin, z ritmom dneva.

Mojca Celin s kolekcijo, ki polepša bivanje - Foto: osebni arhiv

Svojo poklicno pot je modna oblikovalka Mojca Celin začela kot profesorica estetike na čipkarski šoli v Idriji, in to jo je za vedno zaznamovalo in povezalo s čipko.

Že zdavnaj se je odločila, da želi ustvarjati v Sloveniji, in si vzela za izziv idrijsko čipko kot pomemben segment vključiti v svoje ustvarjanje: "Skozi svoja večerna oblačila in kreacije, ki jih izdelam za natečaje, želim sporočiti, kdo smo, od kod prihajamo in kakšna je naša identiteta. Cilj je naša lastna prepoznavna moda. To je dodana vrednost  ki jo mi lahko ponudimo svetu."

Kolekcija jesen/zima 2014

Modna oblikovalka Mojca Celin svojo blagovno znamko CM oblikuje in razvija že desetletje. Znana je po svojih odlično krojenih ženstvenih oblačilih s prestižnimi dodatki, kot je idrijska čipka, ki so bila predstavljena tudi v Milanu in Londonu.

Predstavljena kolekcija bo govorila o zimi, o toplih mehkih materialih, ki nam ne ohranjajo več samo življenja, ampak polepšajo bivanje.

Kolekcijo pomlad/poletje 2014, ki jo je Mojca Celin predstavila na oktobrskem Fashion Weeku, si lahko ogledate tukaj.

Najbolj brano