Nupo na Philips Fashion Weeku

Tudi na drugem Philips Fashion Weeku je Nupo poskrbel, da manekenke in ekipa v Kinu Šiška niso bili lačni med celodnevnimi pripravami na večerne modne revije in je skrbel za njihovo vitko linijo.

Kot se spodobi za modno dogajanje, so pri Nupo Slovenija pripravili tudi posebne kreacije v njihovih barvah, za katere je poskrbela oblikovalka Karmen Matičič iz Galie, hiša mode in kreativnih idej.

Prehrana Nupo, ki se je lani prvič predstavila v Sloveniji, na Danskem uživa več kot 30-letno tradicijo, njeni učinki pa so dokazani v več kot 50 kliničnih študijah.

Nupo uporabniku zagotavlja najbolj kakovostne izdelke za zmanjšanje telesne teže in rezultate, ki jih pričakujejo. Nupo Dietni shake in Nupo Dietne juhe so znanstveno najbolj preizkušena in podprta prehrana za zmanjšanje telesne teže na svetu.

Uporabljajo se v zelo nizko energijskih dietah (> 800 kcal) kot edini vir prehrane ali v nizko energijskih dietah (800 -1.200 kcal) v kombinaciji z drugimi živili.

Filozofija prehrane NUPO temelji na štirih stebrih:


1. Prehranski prah Nupo vsebuje vse, kar telo potrebuje za zdravo in učinkovito zmanjšanje telesne teže brez izgube mišične mase zaradi visoke vsebnosti beljakovin.

2. Učinki so dokazani v več kot 50 kliničnih študijah; izdelki imajo na Danskem že 30-letno tradicijo.

3. Temelji na sistemu polj, ki omogoča nadzor nad vnosom kalorij, ko kombinirate prehrano Nupo z 'normalno'  hrano, ki jo je dovoljeno uživati poleg prehranskega prahu. Tako se vam ni treba odrekati hrani, ki v drugih dietah največkrat ni dovoljena.

4. Na voljo so osebna svetovanja - svetovalka vas vodi od začetka pa do vašega cilja, na vsakih 14 dni izvede meritve s telesnim analizatorjem, pripravi načrt za zmanjšanje telesne teže, na svetovanju pa lahko poskusite tudi vse Nupo izdelke.

Nupo na Philips Fashion Weeku

Najbolj brano