Nova blagovna znamka oblačil KICK by Olimpija tudi na #LJFW

V okviru študijskega procesa na Naravoslovnotehniški fakulteti (NTF) je bil v prvem semestru letošnjega šolskega leta izveden projekt Olimpija – oblikovanje vzorcev, oblačil in modnih dodatkov za nogometni klub Olimpija Ljubljana.

Ljubljanski teden mode se seli iz Kina Šiška (na fotografiji) v samo središče mesta na Kongresni trg.

Kot rezultat polletnega dela je nastala kolekcija KICK by Olimpija, izbor oblačil in dodatkov za nogometaše, simpatizerje in širšo javnost, ki bo predstavljena na #ljfw v sredo, 15. 4., ob 19.00.

Kot manekeni bodo na modni reviji v okviru LJFW sodelovali tudi nogometaši Olimpije.

"Podpora študentom Oddelka za tekstilstvo na Naravoslovnotehniški fakulteti pri projektu Enotna "casual" oblačila za nogometaše, navijače in simpatizerje NK Olimpija je družbeno odgovorni projekt v okviru koncernskega projekta Hypo Pro Futuro, ki se razvija v Hypo državah. Ustvarjamo trajnostno vrednoto za vse deležnike, ki so skozi projekt vključeni ali nagovorjeni. Projekt je usmerjen k talentiranim otrokom oz. mladim iz Slovenije.

Cilj projekta je najti te talentirane mlade/študente in jim omogočiti izobraževanje na njihovem primarnem področju ter s tem ponuditi možnost razvoja potencialov; tako se jim omogoči, da se že v času študija srečajo z realnim razvojem nekega produkta – od ideje in razvoja do realizacije. Cilj projekta je dati študentom kar najboljšo možnost razvoja lastnega potenciala. Z razvojem teh potencialov se lahko študent razvije tudi v mednarodno priznanega modnega oblikovalca," je o sodelovanju povedala predstavnica Hypo Alpe-Adria-Bank, d. d., Nataša Crnkovič.

#ljfw lahko spremljate na:

FACEBOOK: @Ljubljana Fashion Week
www.facebook.com/FashionWeekSlovenia

INSTAGRAM: @ljfw
www.instagram.com/ljfw

TWITTER: @ljfw_
www.twitter.com/ljfw_ 

Najbolj brano