Modni odsev

Šesti zaporedni teden mode Aquafresh Fashion Week je z vso modno vnemo potekal pretekli teden in pokazal bister odsev slovenske modne scene: ta še živahno brbota, se iskri in s svojo bistrostjo napoveduje nove trende.

Modni odsev - Foto: Helena Kermelj

Tokrat smo opazovali dinamiko prihajajočih jesensko-zimskih trendov in se navdušili nad svežimi pasteli, barvitimi vzorci, svetlimi, sivimi odtenki črno-bele lestvice ter markantnimi, kreativnimi in vpadljivimi detajli ter dodatki.

Minimalistični japonski slog s kreativnim elementom presenečenja, srebrnim detajlom, dodatkom. Zadržano v kombinaciji z udarnim.

Modni odsev

Ravne linije, odtenki med obema skrajnima poloma, črno in belo so tisti, ki v minimalističnem slogu prihajajo v ospredje to jesen in zimo. Padajoči materiali in kreativna igra, ki se subtilno razkriva v elementih krojenja in oblikovanja. Minimalizem izza lične in zadržane platnice sporoča dinamično modno zgodbo.

Ravne linije

Žarek svetlobe v subtilni, a dinamični modni igri modnega vzorca in barv. Modna zgodba oblikovalke Aleksandre Brlan.

Aleksandra Brlan

Manj je več je kot kontrapol in z enako močjo udaril proti več je več. Ravne linije, zadržani barvni odtenki, med katerimi skrajna pola, črno in belo, popestrijo zbledeli pasteli in dinamični vzorec rož, ki svojo modno zgodbo nadaljujejo tudi v prihajajočih jesensko-zimskih modnih trendih.

Brlan

Udarno in glamurozno. Kreativna igra med materialom, strukturo in oblikovno linijo. Subtilni izraz kontrastov in skupne linije, ki pripoveduje harmonično, a obenem igrivo modno zgodno.

Udarno in glamurozno

Pripravila: Špela Jambrek
Fotografije: Helena Kermelj

Najbolj brano