Imamo Gordini nagrajenko

V sklopu prvega pravega slovenskega tedna mode, se je odvijala tudi nagradna igra Gordini, kjer ste se lahko potegovali za šik torbico v prepoznavnem Gordinijevem slogu.

Imamo Gordini nagrajenko

Srečna nagrajenka

je tako postala Nuša Dovečar iz Ljubljane, ki bo nagrado prejela po pošti. Uredništvo Elle in ekipa Renault ji seveda iskreno čestitamo! :)

Sicer odziv je bil velik, saj je v naš elektronski zbiralnik prispelo precej več, kot tisoč prijav. Torej vseh tistih, ki so se potegovali za torbico nebeško modre barve in z dvema značilnima belima črtama v vrednosti 159 EUR.

Amédée Gordini ...

velja v svetu avtomobilizma za eno izmed najbolj priznanih imen, med drugim pa je podjetju Renault z njegovo pomočjo uspelo osvojiti nekatere najpomembnejše naslove iz sveta motoršporta.

V 60-tih in 70-tih letih prejšnjega stoletja je z modro-belo barvno kombinacijo in odličnostjo svojih vozil osvajal srca mladih in trend je bil rojen. Ime Gordini je tako kmalu postalo sinonim za dinamičen način življenja, ki je zaznamoval številne generacije.

Z obuditvijo legende Gordini so se pri Renaultu odločili, da vsem urbane dinamike željnim ponudijo vozilo, ki bo združevalo retro slog, obenem pa bo voznika razvajalo z vsemi sodobnimi pripomočki. Tako Twingo Gordini kot tudi Clio Gordini bosta s svojim atraktivnim zunanjim videzom razblinila jesensko turobnost, v srca voznikov pa vnesla navihanost in dinamičnost.

Danes Gordini ni več (samo) tisto, kar je nekoč bil, danes je to industrija in umetnost obvladovanja blagovne znamke.

Najbolj brano