HTC One X za najboljšega fotografa

HTC One X, letošnja uspešnica blagovne znamke HTC, vodilne v svetu mobilnih inovacij in dizajna, je nekaj edinstvenega.

Promocijsko sporočilo, 3. 10. 2012
HTC One X za najboljšega fotografa

Na prvi pogled prepriča s privlačnim videzom. Takoj zatem pa že navdušuje z odličnim fotoaparatom in zvokom, kar zagotavlja prav posebno mobilno izkušnjo.

Sledi tudi modnim smernicam, saj je oblečen v inovativno ultralahko polikarbonatno ohišje.

Njegovo srce pa je izjemno zmogljiv in hiter štirijedrni procesor NVIDIA® Tegra 3, ki omogoča hitro odzivnost, enostaven dostop do družabnih omrežij ter enostavno povezovanje s prijatelji in družino.

Še posebej pa HTC One X navdušuje vse ljubitelje fotografije, saj je odličen fotoaparat vedno pri roki.

HTC One X omogoča, da naredimo odlične fotografije v trenutku, kjerkoli in kadarkoli. Z izjemno fotografijo se namreč lahko pohvali tudi v večernih, nočnih ali zgodnjih jutranjih urah. Posnetek lahko naredite v le 0,7 sekunde, s super hitrim 0.+,2-sekundnim samodejnim izostrevalcem pa ne bo ušel noben trenutek. S funkcijo zaporednega fotografiranja HTC One X naredi kar 4 posnetke na sekundo, kar rezultira v skupaj kar 99 posnetkov na enkrat.

A to še ni vse za navdušene fotografe

HTC One X omogoča tudi fotografiranja med snemanjem ali predvajanjem HD-videa. Tako ne boste zamudili super trenutka ali bili v dilemi izbire fotografije ali videa. Na telefonu so že naloženi različni zajemi ali načini obdelave fotografije, ki dodajo piko na i in umetniški vtis. Za takojšnje deljenje fotografije s prijatelji.

Da je HTC One X zares izjemno zmogljiva naprava z najboljšim fotoaparatom, so pri HTC-ju pokazali tudi s kampanjo, ki je nastala ob prihodu aparata na trg.

V kampanji Free fall fashion shoot so namreč med skokom iz padala nastali neverjetni modni foto- in videoposnetki fotomodela v zraku ob večerni zarji.

Nagradna igra

Odgovorite na nagradno vpršanje in se potegujte za telefon HTC One X!

Nagradno vprašanje se glasi:

Koliko posnetkov lahko s funkcijo zaporednega fotografiranja na HTC One X naredimo z enim pritiskom na gumb?

a) 9

b) 15

c) 99

Sodelujete lahko do 15. oktobra 2012.

Nagradna igra je zaključena!


Najbolj brano