Goldierocks, DJ-ka, ki je obnorela svet, prihaja na Philips Fashion Week

Svetovno znana voditeljica in DJ-ka Goldierocks, na povabilo British Councila prihaja v Ljubljano 10. oktobra, kjer bo na Philips Fashion Weeku ob 17. uri spregovorila o glasbi, trendih v glasbeni industriji ter povezavi med glasbo in modo.

Goldierocks

Naslednji dan, 11. oktobra, pa bo nastopila kot glavna zvezda na "The Selector launch party" v klubu Cirkus v Ljubljani.

Goldierocks je Sam Hall, mednarodna didžejka, gledališka performerka ter radijska in TV voditeljica. Svoj čas preživi na festivalih, partijih in afterpartijih po vsem svetu. Širši javnosti je postala znana letos, ko je z nastopom navdušila na odprtju paraolimpijskih iger v Londonu.

Goldierocks ima svojo tedensko radijsko oddajo Selector, ki jo redno spremlja štiri milijone radijskih poslušalcev. Licenco za oddajo so odkupili v 34 državah po svetu, med drugim tudi v Mehiki, na Kitajskem, v Kolumbiji, Izraelu, na Poljskem, Madžarskem, v Malaviju, Indoneziji, v Bolgariji in Turčiji in zdaj tudi v Sloveniji.

V Sloveniji oddajo predvaja Radio Terminal. Za pripravo oddaje v slovenskem jeziku pa skrbi Matjaž Ambrožič.

Oddaja Selector in njena voditeljica Goldierocks imata veliko pozitivnih kritik in neverjetnih pohval. The Sunday Times jo je označil z besedami: "The Selector je oddaja, ki se ji ne morete upreti in je najbolj kul radijski šov". The Evening Standard je Goldierocks opredelil kot "ona bi lahko bila najvplivnejša ženska v popu", The Guardian pa ji je dal poklon s stavkom: "Goldierocks je glasbo iz britanskega podzemlja ponesla v svet."

Najbolj brano