Začetek Fashion Weeka Aquafresh

V ponedeljek ob 21.00 bo šlo zares! Na modni pisti v veliki dvorani Kina Šiške se bo s svojimi kolekcijami pomlad/poletje 2014 na Fashion Weeku Aquafresh predstavila prva skupina najboljših slovenskih modnih oblikovalcev.

Začetek Fashion Weeka Aquafresh - Foto: Promocijski materijal

Tridnevno dogajanja v Kinu Šiška bo odprl Fashion Week Boutique, na katerem bodo mlajši oblikovalci razstavljali nakit, modne dodatke in oblačila iz različnih materialov in oblik, izdelane z različnimi tehnikami. Fashion Week Boutique bo odprt vsak dan, v ponedeljek od 15. do 23. ure, v torek in sredo pa od 19. do 23. ure. Vstop je prost.

Ob 16.00 bo v dvorani Katedrala potekala Nitro konferenca s štirimi uspešnimi Slovenci: Natašo Čagalj, Rokom Predinom, Juretom Prekom in Mitjo Okornom. Vsi štirje so dokazali, da vsak na svojem področju spadajo v sam svetovni vrh. Zaupali nam bodo, kaj je njihov recept za uspeh in s kakšnimi izzivi se spopadajo. Svojo vstopnico si lahko zagotovite na www.eventim.si.

Ob 21.00 se začenja prva modna reviji s kolekcijami m*faganel, Maja Štamol, Urša Drofenik, Sofia Nogard, Irena Funduk Fashion in Ivan Rocco. Za vse, ki v dvorani ne boste mogli spremljati revije, si jo lahko ogledate v neposrednem prenosu na naši spletni strani www.elle.si/fashionweek/fwtv.

Spremljate nas lahko tudi na Facebook strani FashionWeekSlovenia in na Twitterju #fwlj.

Preden začnemo, si v priloženem videu lahko ogledate povzetek dogajanja na Fashion Weeku aprila 2013.

Fashion Week april 2013

Najbolj brano