5 najbolj modnih tvitov 1. dne Fashion Weeka Aquafresh

Ko zunaj brsti narava, Fashion Week Aquafresh skrbi, da brsti tudi na socialnih omrežjih.

5 najbolj modnih tvitov 1. dne Fashion Weeka Aquafresh - Foto: Aleš Pavletič

#fwlj je označba, s katero se tudi tokrat pridružite debati o Fashion Weeku Aquafresh ali pa se odklikate kar naravnost v debatni oddelek. Vsekakor vabljeni tudi na našo facebook stran, kjer boste ostali na tekočem z dogajanjem na in za modno pisto, si ogledali fotografije predstavljenih kolekcij  in podali kakšen komentar, ki presega 140 znakov.

So pa za vse, ki bi radi modno dogajanje spremljali iz udobnega domačega kavča, tudi tokrat na pisto usmerjene kamere Fashion Week TV, kjer si lahko tekoče modne revije ogledate v živo ali pa pobrskate po video arhivu.

Tule pa prvi šopek #fwlj tvitov ...

Zoran Garevski je publiko spravil na noge. Zaradi kreacij in zaradi dolgoletnih snovanj modnih presežkov. Je bilo kar malce filmsko ...

Čakamo na prvo modno učiteljico, ki bo na vrata svojega razreda prilepila obvestilo: "Roditeljski sestanek odpade - sem na Fashion Weeku!" Takoj jo povabimo na intervju!

Nič spat! Moda nikoli ne spi! 

Realnost, kakršno gledamo vsak dan, je postala malček morbidna. Zato se strinjamo, da je vsaka nerealnost čista zmaga. Moda nas more tudi odpeljati - včasih celo kam dlje.

Pa naj še kdo reče, da moda ne stoji na mladih. Ali kako gre že tisti rek?

Najbolj brano