Elle avenija, prestižno modno doživetje za vas!

Nasveti modnih strokovnjakov, razvajanje pod spretnimi rokami najboljših umetnikov ličenja, okušanje izbranih pijač, nato pa vožnja s peugeotom do želenega naslova v Ljubljani ... Vse to je Elle avenija!

Saskia de Brauw, aktualni obraz znamke Max Mara

13. septembra med 16.00 in 20.00 se bo v Ljubljani na Miklošičevi ulici zgodil ta enkraten nakupovalni dogodek, ki bo vse ljubiteljice mode popeljal po trgovinah Max Mara, Marina Rinaldi, La Perla, iBlues, Tru Trussardi in Marella na Slovenski cesti.

Dogodek lahko poiščete na Facebooku in potrdite svojo prisotnost.

Najboljšo nakupovalko dneva za posladek čaka še nagrada: peugeot 308 cc, ki ga bo lahko vozila ves podaljšan konec tedna.

Zapišite 13. september z velikimi črkami v svoj modni koledarček!

Izbrano za vas
Naše stilistke vam bodo na voljo, če se boste med nakupovanjem znašle v kakršni koli dilemi ali preprosto želele strokovni modni nasvet.

V vsaki trgovini boste lahko odkrile nekaj kosov z oznako Elle izbor (v Marini Rinaldi Elle izbor by Nuška Drašček), kar bo seveda pomenilo, da so jih za vas izbrale modne strokovnjakinje iz uredništva slovenske izdaje največje modne revije na svetu.

A to še ni vse: vsako nakupovalko bo pred trgovino čakal avtomobil znamke Peugeot, ki jo bo na njeno željo popeljal do naslednje trgovine ali domov (v okviru Ljubljane).

Najbolj brano