Marella: Tako seksi, tako šik, tako Milla!

V trgovini Marella bodo 13. septembra med 16. in 20. uro pripravili pravo red carpet fotografiranje, za modne nasvete pa vam bo na voljo stilistka Maja Možic.

Marella

V objektiv bo tiste, ki bodo to želele, v objektiv polaroidnega fotografa ulovil Alex Štokelj.

Marella jesen/zima 2012/2013

Tako seksi, tako šik! Nova kolekcija je mešanica klasičnih tkanin in hi-tech vlaken. S hladnimi dnevi prihajajo tudi intenzivne in močne barve kot sta rdeča in škrlatna. »Redmanija« je zajela celoten Marellin dan. Podnevi potiskano cvetje na tuniki, zvečer drapirana obleka v kombinaciji z jopičem.

Glavni kos Marelline kolekcije je trenč: klasičen, v naravnih ali smaragdnih odtenkih, v črno beli različici ali z živalskim potiskom kot je predstavljen v kolekciji z Millo Jovovich.

Najmočnejši »look« letošnje sezone je uporaba enega vzorca od glave do pet (Pied-de-coq). Veliko je plaščev z dvojnim zapenjanjem, dnevna oblačila so videti sveža z ergonomskimi kosi in kontrastnimi profili iz plemenitih vlaken kot sta kašmir in krzno z učinkom.

Za posebne priložnosti je Marella oživela zimzelene kose kot je npr. mala črna obleka. Gre za različne interpretacije podrobnosti kot so ročno izdelane vezenine, til, pikasti potiski in žametni vložki.

Marella + Milla jesen/zima 2012/2013

Sodelovanje med Marello in ameriško igralko ter fotomodelom Millo Jovovich se nadaljuje. Tokrat Milla ni zgolj in samo obraz oglaševalske kampanje, temveč je tudi sama prispevala k oblikovanju kolekcije ter skupaj z odlično skupino Marellinih oblikovalcev pripravila dvanajst kosov, ki so v celoti odsev Millinega življenjskega sloga. Gre namreč za mešanico rockovskih in elegantnih elementov. Tu so tuxedo jakna, eko-usnje in volna, ozke hlače, svilene srajce z živalskimi potiski in močni dodatki, vse v pravem LA slogu.

Marella Sport jesen/zima 2012/2013

Sodobna »bon ton« kolekcija je rdeča nit Marelle Sport. Najmočnejši koncept je barva, v vseh izraznih oblikah, močnih ali pastelnih. Be-7 plašč je novo »must have« oblačilo v barvah limete, mete in kobaltni barvi. Dopolnite ga lahko s šestimi dodatki, ki se med seboj sestavljajo: volneni rokavi z nylonsko kapuco, volnen ali krznen šal. Krzno igra pomembno vlogo kot elegantna podrobnost na usnjenih jaknah ali na volnenih oblačilih.

Šestdeseta leta preteklega stoletja so močna referenca za prostočasna oblačila: tunika iz barvnih in tkaninskih blokov ter obleka v črno-beli grafiki. Topli plašči so novost v kolekciji oblačil za hladne dni in združujejo vodotesno volno ter lahke zunanje tkanine v vseh mehkih odtenkih od sive do smetanaste.

Najbolj brano