iBlues: Živahno razpoloženje za jesen in zimo

13. septembra, med 16. in 20. uro vas bo v trgovini iBlues pričakala stilistka Manca Čampa, ki vam bo na voljo za modne nasvete.

iBlues: Živahno razpoloženje za jesen in zimo

iBlues jesen/zima 2012/2013

Živahno razpoloženje za jesen in zimo. Rdeča nit so barve: barva žafrana, svetlo modra, turkizna in rdeča. V enobarvni različici se na novo predstavi mini plašč, pomešan s preostalim delom kolekcije. Barva žafrana, oranžna in naravni odtenki za spogledovanje oblek in pletenin s 60. leti preteklega stoletja.

Rdeča, rožnata, barva cimeta in oniksa nastopajo v pikastih potiskih asimetričnih oblek in tunik. Enaki barvni odtenki so preoblikovali tudi klasično jakno iz tvida, bodisi dolgo ali kratko, da se ujema s krilom, obleko ali ozkimi hlačami za prenovljeni francoski videz.

Na drugi strani mavrice svetlo modra, črna in barva, ki spominja na zaprašen videz: gre za novo grafično paleto. Krila, obleke in puloverji, ki spominjajo na telovadne drese, skupaj s techno vlakni zaokrožajo slog, ki ostaja ženstven in čuten. Dodatki iz usnja poskrbijo, da je novi videz videti urban in sodoben.

V ospredju so pletenine, ki jemljejo ideje iz športa. Smučarski vzorci so preoblikovani v nevtralne tone kot so kamelja, črna in barva ledu. Turkizna barva osvetljuje ključno silhueto, vključno s tuniko-obleko in ultra lahko tkanino iz alpake.

iBlues Capsulle Dress jesen/zima 2012/2013

Gre za kolekcijo, v kateri je na prvem mestu obleka. Eleganten videz lahko dosežemo na veliko načinov. Prva možnost je mala črna obleka s kovinskimi in plastičnimi vezeninami, ki sledijo sezonskemu trendu, tu pa so tudi krila, ki se ujemajo s prefinjenimi majicami. Barvno blokiranje ali kontrastni potiski, čipke. Vsi našteti videzi delujejo dobro le z eno dolžino: kratko. Izbirajte med množico tkanin, od volne, žakarda, satena do techno jersyja. Odločite se za ostre barve kot so črna, baker, modra, žad in turkizna.

iBlues Club jesen/zima 2012/2013

Malce vzvišeno in malce zapeljivo hkrati. Vzorci in oblačila izvirajo iz mladostnega sveta kolidžev, vendar so razmerja, interpretacije in slog spremenjeni. Črtasti pulover se ujema s karirastim krilom, vzorčasti pulover z gumbi pa z bouclé mini krilom, karirasta srajca prijateljuje z oprijetim jeansom, debel plašč pa s cvetličnimi hlačami.

Jakne v kolekciji ponujajo dve alternativni poti: bolj športna različica v nylonu je v svetlih barvah kot so oranžna, svetlo modra in bela, medtem ko se daljše različice zgledujejo po plaščih in bolj klasičnih odtenkih kot so barva tobaka, siva in maslena. Hlače so v kolekciji junak številka ena. Gre za več interpretacij v barvanem bombažu, denimu, žametu, eko usnju, v tiskani ali večslojni različici. Vse pa se popolnoma prilegajo telesu.

Najbolj brano