Tako rožnato. Tako ženstveno.

Odtenki rožnate se vračajo v velikem slogu. Pa res drži, da je uporaba roza barve samo za ženske?

Tako rožnato. Tako ženstveno. - Foto: Fotografija www.romofabrics.com, Fotografija www.grahambrown.com, Fotografija www.madeindesign.co.uk, Fotografija www.ikea.com, Fotografija http://gillesnouailhac.com

Rožnata je barva novega začetka in upanja in včasih je ravno to tisto, kar potrebuje vaš dom v teh zadnjih pomladnih dneh. Čeprav je nekoč veljala striktno za ženstveno barvo, pa je dandanes rožnata veliko več kot le to.

Različne roza nianse prevečkrat enačijo z otroško barvo, a vseeno so toni te živahne barve drzni, svetli in močni. Dobra stran rožnate barvne palete pa je v temu, da se neverjetno dobro ujema z večino barv. Zato v kombinacijah z bogato rjavo, rumeno, mornarsko modro ali pa vojaško zeleno doda živahnost želenemu paru.

Naj vas ne skrbi, da bi z beljenjem sten z barvo maline ustvarili preveč dekliški videz. Ravno nasprotno. Sobi boste dodali poseben žar, v kombinaciji z rjavimi pohištvom in zelenimi dekorativnimi dodatki, pa bo vaš prostor dobil moderen efekt. Prinesite v vaš prostor malo barve in ne bojte se, da bo fuksija premočna za vaš dom. Učinek, ki ga bo naredila barva, bo enostavno neverjeten.

Najbolj brano