Večfunkcionalen kos pohištva s podpisom oblikovalke Nine Šušnjara

Ljubljanski mömax je k sodelovanju povabil modno oblikovalkao Nino Šušnjara in nastal je Chairytale - multifunkcionalen kos pohištva, ki lahko vaš dom krasi v obliki enoseda ali majhne pisalne mize. 

Večfunkcionalen kos pohištva s podpisom oblikovalke Nine Šušnjara - Foto: Matic Kremžar, promo

Nina je vsesplošno nadarjena ustvarjalka, saj se je v življenju lotila že marsičesa, od plesa, fotografije in slikarstva, življenje jo je polagoma privedlo do modnega oblikovanja, zdaj pa je svojo kreativo usmerila v oblikovanje pohištva.

Kot se zanjo spodobi, je kos, ki ga je ustvarila, zelo zanimiv in izraža tudi njeno osebnost in stil.

Kot pravi, obožuje kombinacijo kontrastov in surovih materialov, kar je tudi lepo nakazala, saj je v svoji stvaritvi kombinirala živo in neživo, ledeno in toplo, umetno in naravno - prozorno pleksi steklo in les.

»Že od malega sem nora na vse lepo. Zanima me fotografija, slikanje, arhitektura in notranje oblikovanje. Tako me je povabilo podjetja mömax Slovenija, da zanje ekskluzivno oblikujem večfunkcionalen kos pohištva, navdušilo in postavilo pred nov izziv,« je s sijočimi očmi ob svojem novem produktu povedala Nina.

Najbolj brano

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri