Ta partner sestre Kardashian je razburkal javnost z linijo izdelkov – bi jih vi imeli doma?

Zaradi neobičajnega motiva so oboževalci zvezdniškega para ostali brez besed.

Dekor, 7. 2. 2022
Slika 1/5

V fotogaleriji si oglejte, kako izgleda kolekcija njegovih izdelkov, ki vključuje svetilko, skledo, svečnik in nekaj kosov nakita.

Profimedia

Ekscentrični zvezdnik je tokrat stopil v čevlje oblikovalca izdelkov za dom in z gotsko kolekcijo, ki bo lansirana konec meseca februarja, postavil nov mejnik na področju rock 'n' roll sloga.

Za uveljavljeno blagovno znamko Buster + Planch je bobnar Travis Barker, sicer novopečeni partner Kourtney Kardashian, namreč ustanovil glamurozno linijo izdelkov, ki jih je mogoče z malce domišljije vkomponirati v vsak dom.

Ponavljajoči se element so lobanje: "Od nekdaj so mi veliko pomenile. Moja osebnost je resnično kričeča," je Travis komentiral svoj nepričakovan korak v področje oblikovanja. "Predajam se toku in nikoli ne morem predvideti, kaj bo moj naslednji projekt. Sem pač kreativen in produktivnost me naravnost osrečuje."

Celotna kolekcija je izdelana iz trdne, ročno ulite kovine, kar pomeni, da je vsak kos edinstven, lobanje pa se hkrati prilegajo še kultnim trendom. Njihov motiv je v svoje šale na prelomu tisočletja vkomponiral že oblikovalec Alexander McQueen – prvotno jim je priljubljenost vzdignila Nicole Richie, nato pa ga je osvojila še losangeleška noblesa in mednarodna javnost.

"Arhitektura mi veliko pomeni. Prostor, v katerem živim in delam, mi pomeni vse, zato mora biti govora o preprostosti in minimalizmu. Ne potrebujem veliko, zato mora biti to, kar imam, toliko bolj markantno," je še dejal bobnar.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Če boste doma imeli to rastlino, vam bo prinašala srečo in denar

Priporočamo tudi: Pozabite na bonbonjere in rože, letos za valentinovo podarite to (izbor daril, s katerimi boste obnoreli boljšo polovico)

Najbolj brano