Preverite, katera elegantna barva bo to jesen prevladovala v opremi stanovanja

Ste se naveličali belih sten in razmišljate o drznih odločitvah? Razmišljate, kako opremiti dom, da ne bo deloval dolgočasno, ampak elegantno in sodobno? Izberite tole barvo ...

Promocijsko sporočilo, 20. 10. 2020
Preverite, katera elegantna barva bo to jesen prevladovala v opremi stanovanja - Foto: Promocijski material JYSK, Profimedia

Barve imajo pri opremljanju stanovanja ali hiše zelo pomembno vlogo - prostor namreč lahko poživijo, mu dajo energijo, izboljšajo razpoloženje in ustvarjajo različna vzdušja. Z različnimi odtenki in barvnimi kombinacijami lahko prostor navidezno povečamo ali zmanjšamo, poudarimo namen prostora ali odpravimo prostorske pomanjkljivosti, hkrati pa dosežemo različne občutke, kot so hladnost in svežina, toplota in prijetnost, lahkotnost in igrivost ali svečanost in eleganca.

​Črna je posebna barva, ki ob pravilni uporabi deluje izjemno elegantno

Veliko ljudi se uporabi črne barve med načrtovanjem in opremljanjem interierjev izogiba zaradi njene negativne konotacije ter povezovanja z žalovanjem, depresijo in s smrtjo. A črna barva po drugi strani velja tudi za izredno elegantno, skrivnostno in samozavestno barvo, ki bo v vaš dom vsekakor zagotovo pripeljala spremembe, ki si jih želite.

Kakšne dodatke za dom izbrati?

Tako kot mala črna obleka, tudi črne stene pošiljajosvoje sporočilo. Zagotavljajo popolno ozadje in delujejo kot nevtralno platno za vse vaše uokvirjene umetnine in najljubše motivacijske citate, zato se ne bojte pleskanje sten(e) s črno barvo.

V koliko pa bi črnino v svoj dom rad vpeljali zgolj v obliki pohištva in dekoracij, pa vam ELLE uredništvo priporoča naslednje detajle, ki jih lahko najdete v poslovalnicah trgovin JYSK ali na www.jysk.si.

Dnevno sobo nadgradite s črno klubsko mizico

Klubska mizica HINNERUP, 149,00€

Naj bo dnevna soba še udobnejša z novim stolom

Naslanjač SADDERUP, 199,00€

Dodajte elegantne police za dekoracijo

Poličnik HORBELEV, 79,99€

Stene dopolnite z okvirji različnih velikosti

Okvirji za slike, od 2,29€ do 26,99€

Najbolj brano