H&M HOME predstavlja novo kolekcijo PANTONE z dvema barvnima paletama, ki vplivata na vaše počutje

H&M HOME predstavlja barvno usmerjeno kolekcijo z ikoničnim strokovnim znanjem PANTONE in njihovim univerzalnim jezikom barv. Kolekcija H&M HOME 🖤 PANTONE predstavlja dve barvni paleti, Calm & Soothing ter Energy & Joy, ki raziskujeta filozofske barvne pojme. Kolekcija vključuje prevleke za blazine, vazo, pladenj in pladenj z nogami, stransko mizico, okrasni podstavek in tri dišeče sveče za vsako paleto.

Dekor, 28. 1. 2023
H&M HOME predstavlja novo kolekcijo PANTONE z dvema barvnima paletama, ki vplivata na vaše počutje - Foto: Promocijsko gradivo

Barva lahko spremeni tako prostore kot tudi čustva ljudi, ki se v njih nahajajo. Z njo lahko povzdignemo, izboljšamo in poudarimo interier in sam dom. Ali ste vedeli, da modri odtenki spominjajo na odprte prostore, nebo in morje ter vzbujajo občutek svobode in umirjenosti? Ali da so rdečo barvo v preteklosti povezovali z vročino, strastjo, pogumom in celo nevarnostjo? Kolekcija H&M HOME 🖤 PANTONE prikazuje izbor izdelkov za spomin, ustvarjenih v dveh izrazitih barvnih razpoloženjih glede na estetiko, želje ali celo samo razpoloženje kupcev v trenutku nakupovanja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by H&M HOME (@hmhome)

Kolekcija kupcem omogoča, da svoje domove napolnijo z barvami, raziskuje odtenke, ki spodbujajo in razveseljujejo, pa tudi pomirjajo. Vsaka barvna paleta vsebuje odtenke PANTONE, ki so posebej izbrani zaradi njihovega vpliva na naše čute. Odtenki Calm & Soothing vključujejo pistacijo (2260C), petrolej (548C), zeleno (5545C) in srednjo modro (2178C), ki prinašajo občutek stabilnosti in umirjenosti.  Pri barvah Energy & Joy so izbrani štirje odtenki roza (707C), rdeča (3517C), oranžna (2027C) in marelična (2022C). Te toplejše barve, ki vnašajo živahnost in toplino, vzbujajo našo notranjo vitalnost, vključno z ljubeznijo in veseljem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by H&M HOME (@hmhome)

Kolekcija sodobnih izdelkov za dom vključuje prevleke za blazine v treh odtenkih, skulpturalno vazo, pladenj z nogami, običajen pladenj, stransko mizico, okrasni podstavek in dišeče sveče v skupno šestih različnih barvah, po tri za vsako paleto, vključno z rožnato, marelično in rdečo za Energy & Joy ter pistacijo, srednje modro in petrolej za Calm & Soothing.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by H&M HOME (@hmhome)

PANTONE je priznana svetovna avtoriteta na področju barv in zagotavlja univerzalni jezik barv, ki blagovnim znamkam in proizvajalcem omogoča sprejemanje barvno kritičnih odločitev v vseh fazah delovnega procesa. Več kot 10 milijonov oblikovalcev in proizvajalcev se zanaša na izdelke in storitve PANTONE, ki jim pomagajo opredeliti, sporočiti in nadzorovati barve od navdiha do izvedbe, pri čemer uporabljajo napredno tehnologijo X-Rite za doseganje barvne skladnosti v različnih materialih in obdelavah za grafiko, modo in oblikovanje izdelkov. Več informacij najdete na spletni strani www.pantone.com.

Kolekcija H&M HOME 🖤 PANTONE bo od 26. januarja 2023 na spletni strani hm.com/home.

Fotografije promocijsko gradivo in IG

Preberite še: Tukaj je nova ELLE! Dekleta z uredništva tokrat brskamo po skritih zakladih naše nostalgije in iščemo svoj zen

Priporočamo tudi: Naveličani črnih škornjev? Mojca Mavec obožuje to barvo

Najbolj brano