Chic & cheap nadgradnja otroške sobe

Vsaki otroški sobi lahko z nekaj elementi dodamo pridih pravljičnosti in čarobnosti, ki bodo vašo princesko uspešno pospremili do dekliških let. In tudi če ne boste izbrali najdražjih kosov, boste z naslednjimi triki v otroško sobo vnesli pridih glamurja in oblikovalskega znanja.

Dekor, 8. 5. 2015

Kraljevska postelja

Vzglavna posteljna končnica spremeni še tako preprost dizajn postelje v posebnega in bogatega. Uporabite končnico, ki je oblečena v blago in ki z zaokroženo obliko v sobi ustvarja pridih mehkobe. Gumbe, ki so običajno oblečeni v enako blago kot končnica, lahko zamenjate z gumbi v obliki rožnih cvetov ali izberete takšne, ki se bodo odlično povezali s celotno barvno shemo sobe. Za piko na i okrasite posteljo z mehkimi blazinami v različnih barvah in oblikah in s tem v sobo vnesite pridih igrivosti in udobja.

Stenska dekoracija

Vsi lahko z malo umetniške žilice in z željo po ustvarjanju preprosto in enolično steno spremenite v pravo umetnino. Na steno lahko naslikate rože in s poslikavo ustvarite nežno dekliško vzdušje. Za vse, ki slikanja niste vešči, pa so na voljo raznovrstne stenske nalepke. Izbirate lahko tudi med lesenimi črkami, s katerimi lahko na steno izpišete poljubne besede in jih pobarvate v dekliške barve odtenke. Pridih glamurja boste najlažje ustvarili z izbiro prefinjenih stenskih tapet, ki bodo vašo deklico spremljale tudi skozi najstniška leta.

Podeželski šik, glamur ali pravljica?

Pri dekoriranju otroške sobe naj vas vodijo zgodbe in navdihi iz različnih koncev sveta. Odločite se za prevladujoči slog, ki vas bo popeljal skozi celotno opremljanje sobe, kot je retro-dekliški, romantičen, obmorski, pravljičen ali glamurozen. Omejitev pri iskanju sloga sobe pravzaprav ni, zato se prepustite domišljiji in ustvarite pravljično zgodbo za svojega otroka.

Si želite brezplačne prenove otroške sobe?

Helios je skupaj z Ivano Šundov ustvaril pobudo Pobarvaj naprej in s tem tudi poseben nagradni izziv, v katerem bo izmed vseh sodelujočih izbral tri srečneže in jim brezplačno prebarval otroško sobo. V izzivu lahko sodelujete v maju, in sicer na Facebook strani Helios barve prek aplikacije oddate fotografijo otroške sobe, ki jo želite osvežiti. Morda bo ravno vaša soba tista, ki bo prejela novo podobo s pomočjo ekipe Heliosovih strokovnjakov, na pomoč pa jim bo priskočila tudi Ivana.

Najbolj brano