Bazen s slano vodo, lastna fitnes in savna: Stanovanja Novaka Đokovića v New Yorku in Miamiju so osupljiva

29. 7. 2023
Bazen s slano vodo, lastna fitnes in savna: Stanovanja Novaka Đokovića v New Yorku in Miamiju so osupljiva (foto: Profimedia)
Profimedia

Bazen na strehi, savna in čudovit razgled - to je le nekaj fascinantnih podrobnosti.

Teniški igralec z družino že leta živi v Monaku, znano pa je, da ima v lasti več nepremičnin po svetu, med katerimi je, kot poročajo mediji, penthouse Novaka in Jelene Đoković v New Yorku.

Ne spreglejte:

Nole naj bi bil lastnik dveh stanovanj v eni stavbi na Manhattnu, ki naj bi ju po neuradnih virih kupil leta 2017.

Ta investicija je po besedah ​​Noleta stala deset milijonov dolarjev, slike stanovanja pa je prenesla znana revija Town and Country.

Penthouse Novaka in Jelene Đoković v New Yorku ponuja res neverjeten pogled na ta ekskluzivni del mesta in ne preseneča, da je vrednost nepremičnine vrtoglava. 

Obstajata dve ločeni stanovanjski enoti v velikosti 185 kvadratnih metrov, apartmaji z velikimi okni, ki gledajo na Manhattan, pa vključujejo balkon, bazen s slano vodo, fitnes in savno, zaradi česar so idealni za sprostitev.

Kot so pisali ameriški mediji, je stavbo, v kateri ima Nole stanovanja, zasnoval arhitekt Renco Pijano. Stavba je bila takrat v začetni fazi gradnje, Đoković pa je bil med prvimi kupci.

Pred tem je imelo izvajalsko podjetje "565 Broome Soho" s srbskim teniškim igralcem pogodbeno razmerje za prodajo stanovanj v Miamiju.

"Všeč mi je dizajn teh dveh stavb in njuna lokacija je fantastična. Tako New York kot Miami sta vsako leto na mojem seznamu potovanj, zato bo vznemirljivo, da se bom vedno imel kam vrniti," je takrat dejal srbski tenisač.

Mimogrede, med pandemijo koronavirusa sta Đokovića veliko časa preživela v svoji vili v Marbelli, penthouse Novaka in Jelene Đoković v New Yorku pa je bil skoraj tri leta prazen, saj te države zaradi necepljenja nista mogla obiskati.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Horoskop: Skrita moč ženske, rojene v znamenju leva

Priporočamo tudi: 3 znaki, da pretiravate s kavo: Če imate te težave, je čas, da zmanjšate vnos

Novo na Metroplay: "Svojo otroško igro dajem na papir." | Hana Stupica in Urška Križnik Zupan