Zakulisje

24. 9. 2010

Včeraj zvečer je luč sveta ugledala prva oddaja slovenski top model. Po več kot mesec in pol garanja smo si vsi sodelujoči lahko oddahnili: punce, snemalci, tonski mojstri, oblikovalci svetlobe, stilisti, vizažisti, frizerji, producenti, njihovi asistenti, novinarji, programski direktor, obdelovalci fotografij, fotografi, scenografi, režiserka in še vsi drugi, ki so skrbeli za vse malenkosti, da je zadeva stekla, kot je morala.

Človek si težko predstavlja koliko ljudi in koliko dela je potrebno, da na koncu dobiš 45 minut oddaje. Če samo pomislim, da smo samo za včerajšnjo posneli več kot osem ur kasting pogovora s puncami. Dragi moji top slovenski sodelavci, ponosna sem na vas. In ker obožujem fotke iz zakulisja, evo, tokrat imate glavno vlogo vi.

Koliko vode smo samo popili. Ampak mislim, da sem bila v pitju in odhajanju na WC rekorderka.

Brigita je poskrbela, da so podočnjaki pred snemanjem izginili. Sama sem jo na začetku mučila z enim te istim stavkom: »Veš Brigita, čisto malo pudra. Jaz se v osnovi skoraj ne ličim.«

Nina je kot top stilistka skrbela za garderobo Nuše, pa tudi kakšen O.P.I. lak je priskrbela, ravno v trenutku, ko sem ga nujno potrebovala za k črni obleki. In Matjaž, lase mi je na koncu polikal z mojstersko hitrostjo.

Če smo slučajno potrebovali dodatne čevlje, so nas vedno rešili pekovi modeli, ki so potrpežljivo čakali pod klopco.

Štiki: »Akcija«.

Novo na Metroplay: Vloga sodobne ženske | Urška Draž in Sonja Šmuc