Vikend v Berlinu

11. 7. 2011

Dancing in the rain

Še isti večer, ko sem okusila kaj pomeni tek in ples po dežju v Berlinu, me je vso premočeno v sobi hotela Adlon čakalo vabilo. Še en metin čaj pred spanjem in …

They all loved my dress

Navdušenje nad dolgim črnim krilom, ki sem ga nosila tisti dan se je začelo že zjutraj, ko sem z njim z »zamudo« pritekla v restavracijo. Najprej ga je pohvalila Lea, nato v sobi za kasting eden od stilistov pri Hugo Boss in ko me je po krilu povprašala še Aymeline Valade ena od manekenk, ji pač nisem znala pojasniti, da sem ga kupila samo v Sariku. Where is this Indian shop? In Slovenia, my dear.

Nič stresnega

Fitting je potekal povsem umirjeno, tako umirjeno, da je Eyan Allen, oblikovalec za Hugo Boss, vmes vsem po vrsti dajala intervjuje. Lepo je vsake toliko spoznati nekoga, ki ne dela oh in sploh drame. Še posebej oh in sploh modne drame.

Kasting

Kasting za šov je bil dober. Med manekenske zvezde večera pa so pri Hugo Boss uvrstili: Kasio Struss, Jac, Liu Wen, Clémenta Chabernaud, Seana O´Pry and Simona Nessmanna.

Good spoting

Med manekenkami, ki so tisti večer nosile oblačila je bila tudi Hanne Gaby. Ko sem naslednji dan Eyanu omenila, da sem bila malce presenečena, da jo je izbrala mi je odgovoril: »Dobro si opazila. Hanne je bila moja tretja izbira, a ker sta mi pred tem odpovedali Chanel Iman in Freja, smo izbrali njo.« Dobila je samo en izhod.

Manikura

Manikura

Sean O´Pry je med manikuro prav z zanimanjem poslušal kaj mu ima povedati ena od manikerk.

Kosilo v Dudu
Kosilo v restavraciji Dudu.

Sunglasses

Put the sunglasses on

Modna urednica pri ruskem GQ (prva z leve) nas je še enkrat opomnila: »If you want to look fresh and beautiful, put the sunglasses on.« In smo jih, večkrat ta dan.
(druga z leve: Katja piarovka za Hugo Boss Rusija, tretja z leve: modna urednica ruske In Style, prva z desne: Lea, odgovorna za odnose z javnostjo pri Hugo Boss).

Na vrhu

Na vrhu

Bar na vrhu Weekend Rof terase je bil tako preprosto stajliš, da sem bila »prisljena« spiti kozarec šampanjca, čeprav, ga ne maram. Martini je bil moja druga izbira.

S Poljakinjami

S Poljakinjami

Blondinka je bila s svojimi 15 centimetrskimi petami še višja od mene in nosi naziv modna urednica poljske In Style, poleg nje sedi piarovka za Hugo Boss Poljska.

Hugo Boss prvic
Hugo Boss sandali prvič.

Hugo Boss drugic
Hugo Boss sandali drugič.

Zmagovalni stajling
Chloé krilo, bela majica in ogrlica. Zmagovalni stajling po mojem izboru.

Chanel?

»Is it Chanel?«

Ko je sonce zahajalo se je ob moj lak spotaknila ena od lepotnih urednic. Potarnala mi je, da ji ga še niso poslali čeprav si ga je tako želela »nositi« prav za na modno revijo Hugo Boss.

Pred revijo
Pred revijo.

Little Dragon
Po reviji so vodilno vlogo zabavljača prepustili švedski skupini "Little Dragon".


Med kosilom je Lea dobila sporočilo in nam prebrala seznam zvezd, ki se bodo udeležile revije. Mene je kljub temu, da je med najpomembnejšimi imeni (Hilary Swank, Eric Bana, Helena Christensen, Georgia May in Elisabeth Jagger) ni bilo, najbolj navdušila še danes izjemna  Veruschka Gräfin von Lehndorff.


Iz nove kolekcije za pomlad in poletje 2012 bi takoj oblekla temno modro obleko in moške čevlje.

Poslovilno kosilo
Poslovilno kosilo v SOHO Haus Berlin, ki je po mnenju Eyana lepši kot tisti v New Yorku in Londonu.

Dober tek
Dober tek.