William in Kate prideta: Meghan Markle in princ Harry nista bila povabljena na poroko Archiejevega botra, razlog pa ju je gotovo razžalostil

5. 12. 2023
William in Kate prideta: Meghan Markle in princ Harry nista bila povabljena na poroko Archiejevega botra, razlog pa ju je gotovo razžalostil (foto: Profimedia)
Profimedia

Na seznamu gostov poroke, ki bo zaznamovala leto 2024 v Angliji, nista edino princ Harry in Meghan Markle.

Po velikem škandalu v britanski kraljevi družini, ko je knjiga Omida Scobija izpostavila, kdo so domnevni rasisti, ki so spraševali o barvi kože takrat še nerojenega Archieja, sina Meghan Markle in princa Harryja, je na sporedu nova drama.

Kralj Charles in Kate Middleton sta po obtožbah še naprej brez pretiranega hrupa opravljala svoje dolžnosti, pri Meghan in Harryju pa se vihar ne umirja.

Namreč, boter njunega sina Archieja, Hugh Grosvenor, eden najbogatejših Britancev, se prihodnjega junija poroči s svojo partnerico Olivio Henson, piše Sunday Times. Vendar pa par, ki trenutno prebiva v Montecitu v Kaliforniji, menda ni na seznamu gostov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Le Piu Affascinanti Di Milano (@lepiuaffascinantidimilano)

"Zelo žalostno je, da je prišlo do tega," je dejal Harryjev in Grosvenorjev prijatelj.

Pojasnjeno je bilo, da par ni bil povabljen na poroko, "da bi preprečili nadaljnjo dramo med sprtimi družinskimi člani".

"Želel se je izogniti situaciji, ko bi ju tisti dan karkoli zasenčilo, še posebej Olivio, in ni želel neprijetnih prizorov," je povedal vir. "Hugh je Williamov in Harryjev tesen prijatelj in je z obema ohranil dober odnos. Želel bi, da bi se stvari med njima uredile, a ve, da se to verjetno ne bo zgodilo pred poroko,".

Vendar pa so na seznamu gostov William, Kate Middleton in kralj Charles.

Tiskovni predstavniki Meghan in Harryja niso odgovorili na medijska vprašanja o situaciji, tiskovni predstavnik ženina Grosvenor pa je dejal, da "nista v položaju, da bi komentirala seznam gostov."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kaj se zgodi z vašim telesom, če bi vsak dan tekli le 15 minut? (koristi za telo in um so neverjetne)

Priporočamo tudi: 66-letna Melanie Griffith na Instagramu delila popolno spremembo pričeske: Pomlajevalen in eleganten bob, ki ga bodo želele nositi ženske nad 50 let