Zgodovina se ponavlja, tega od njega ni pričakoval nihče: Princ William gre po očetovih stopinjah, to, kar počne Kate, je neodpustljivo

Kralj Charles je enako storil Diani, zato je njun zakon pogosto zapadel v krizo.

Zgodovina se ponavlja, tega od njega ni pričakoval nihče: Princ William gre po očetovih stopinjah, to, kar počne Kate, je neodpustljivo - Foto: Profimedia

Zakon slavnega kraljevega para Kate Middleton in princa Williama je eden najbolj harmoničnih oziroma si vsaj želita, da bi bil tako videti. Lepa Kate pleni pozornost javnosti, kjer koli se pojavi, William pa zna pogosto ostati v njeni senci.

Zdi se, da ga včasih to moti, strokovnjaki, ki spremljajo njuna življenja, pa trdijo, da je William ljubosumen na svojo ženo in ne le na njeno priljubljenost, temveč tudi na to, kako nanjo gledajo drugi moški.

Zaradi tega je morala Kate Middleton delno spremeniti svoj način oblačenja, a tudi obnašanje. Za razliko od pred desetimi leti je Kate zdaj precej drugačna, bolj diskretna in tišja, saj naj bi to od nje zahteval princ William.

Če je to res, lahko rečemo, da se zgodovina ponavlja, saj je bil na Lady Diano ljubosumen tudi njegov oče, kralj Charles III.

Catherine Bowles, sestrična pokojne kraljice Elizabete II., je pred leti dala vedeti, da je takratni princ Charles zavidal Diani, da je vsa pozornost usmerjena vanjo.

Glede na zgodovinske dokumente bodoči monarh Velike Britanije ni mogel prenesti dejstva, da je Lady Di v središču pozornosti.

"Diana se je spremenila v zelo elegantno svetlolaso ​​lepotico. Obiskala sta Wales in to je bil prvi trenutek, ko si je princ Charles rekel: 'Prišli so pogledat mojo ženo, niso prišli pogledat mene.'"

Leta so minevala in Charles in Diana sta dobila otroke, s časom pa je bodoči kralj čutil, da vse bolj pada v senco svoje lepe in karizmatične žene.

Tedaj je avtor neavtorizirane biografije princa Charlesa komentiral, da je naslednji monarh postal ljubosumen na Kateino družino, ker se je počutil odtujenega od svojih vnukov in se je zato odločil božič preživeti pri Middletonovih in ne pri kraljevi družini.

Angleški tisk namiguje, da je Kate Middleton spremenila svoj imidž, tako da zdaj nosi zelo preproste kostime in bluze, ki jih ni vajena in naj bi bila posledica ljubosumja princa Williama.

Ali je to res ali ne, bomo še videli, zagotovo pa je dejstvo, da je Kate od pred desetimi leti precej spremenila svoj stil oblačenja.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Elle osebno - Mark Jacob Cavazza - Vazz: Na vsakem koraku je navdih in bolj ali manj zunaj mene, tako da sem na preži."

Priporočamo tudi: Pozabite na črne najlonke, Victoria Beckham obudila najbolj zapeljiv trend izpred 20 let

Najbolj brano