Sestri princesi Beatrice in Eugenie zablesteli na rdeči preprogi LFW: Ena ovita v saten in druga s širokim ogrinjalom in visokimi rokavicami

25. 9. 2023

Morda neskladno glede na njegov okus za lateks in škornje do stegen, je imel londonski oblikovalec Richard Quinn vedno poseben odnos do tistih najbolj skromnih modnih navdušencev, britanske kraljeve družine. Kaj sta izbrali kraljevi princesi Beatrice in Eugenie, poglejte v fotogaleriji.

1 / 4
Profimedia

Pokojna kraljica je pred petimi leti nepozabno zasenčila vse, kar se je dogajalo na modni pisti na londonskem tednu mode, ko se je presenetljivo pojavila v prvi vrsti na modni modni reviji oblikovalca jeseni 2018. Ko je kraljica umrla septembra 2022, se je Quinn s svojo ekipo trudil, da bi njegovo spomladansko modno revijo 2023 spremenil v ganljiv poklon svojemu najodmevnejšemu podporniku, tako da je na modno pisto poslal manekenke v videzih, ki so bili navdušeni nad kraljičino garderobo Balmoral, in Norman Hartnell couture, ki je definiral njena zgodnja leta na prestolu. Kliknite naprej za videza princes Beatrice in Eugenie.