Odkrijte recept za "popolno" solato Jennifer Aniston, o kateri govori cel internet

Vas ideja o solati za kosilo ne prepriča? Morda pa vas premami ta popolna solata, na katero zvezdnica stavi že več kot desetletje. 

Lifestyle, 31. 3. 2022
Odkrijte recept za "popolno" solato Jennifer Aniston, o kateri govori cel internet - Foto: Instagram

Poleg ikonične vloge Rachel Green v seriji Prijatelji je Jennifer Aniston znana tudi po svoji ljubezni do zdravja in dobrega počutja. V nasprotju z neodločnim likom, ki ga je igrala v seriji Prijatelji, pa je Jennifer Aniston v resničnem življenju precej stanovitna, zlasti kar zadeva njeno prehrano. Zato ni presenetljivo, da je med snemanjem Prijateljev kar deset let jedla isto solato. Desetletje je ta priljubljena igralka jedla solato "Cobb" (s puranjo slanino in čičeriko), ki si jo je delila tudi s prijateljicama Courteney Cox in Liso Kudrow. Igralki je solata tako všeč, da ji je ostala zvesta tudi po koncu snemanja serije, upa si celo trditi, da je od solate za kosilo postala odvisna. Recept za solate se je z leti nekoliko spremenil, vendar Jennifer Aniston trdi, da je boljši, kot kadarkoli prej. "Ker če boš 10 let vsak dan jedel isto solato, je bolje, da je dobra, kajne?" je dejala Jennifer Aniston. 

Ne spreglejte: 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Čeprav se je serija končala pred mnogimi leti, je še vedno aktualna in priljubljena, saj oboževalci z vsega sveta še vedno slavijo šest glavnih junakov in več kot očitno tudi oboževano solate priljubljene igralke.

Jennifer Aniston je na Instagramu Living Proof nedavno celo delila "nekoliko spremenjeno različico" solate, ki je vključevala bulgur, čebulo, peteršilj, meto, sesekljane pistacije, na kocke narezane kumare, čičeriko in feta sir. Zdi se, da je ta solata zdaj spet postala viralna, saj so jo povzeli na aplikaciji za deljenje videoposnetkov TikTok in tudi na Instagramu. Spletni uporabniki, so solato celo poimenovali "solata Jennifer Aniston" in nemudoma začeli pripravljati lastne različice te zdrave solate.

Kaj potrebujete za solato?

Potrebujete:
  • 3,5 skodelice kuhanega bulgurja
  • kumare
  • mešanico sesekljanega peteršilja mete in rdeče čebule
  • zdrobljene pistacije
  • čičeriko
  • nadrobljen feta sir
  •  limonin sok in kapljico olivnega olja 
  • ščepec soli

In uživajte!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eating Healthy (@eatinghealthyfeed)

Da pa boste dobili resničen vpogled v prehranjevalne navada zvezdnice Jennifer Aniston, z vami delimo še njen najljubši jutranji napitek ter zajtrk. Zvezdnica svoje jutro namreč začenja z vodo s sokom limone, nadaljuje pa z jajci in avokadom, za kar pravi, da je ena izmed njenih najljubših jedi, poleg omenjene solate, seveda. 

Fotografije: Instagram/@jenniferaniston.exx

Preberite še: To je model kavbojk, ki najbolj uspešno optično ustvari videz vitke silhuete

Priporočamo tudi: Frizura Anele Šabanagić je kot nalašč za to sezono - ta dolžina je trenutno najbolj priljubljena

Najbolj brano