To je hladilnik, ki je obenem čudovit dizajnerski kos pohištva

Bi imeli hladilnik, ki ga tako rekoč oblikujete sami, saj se kot kameleon prilagodi vašemu okusu in prostoru?

Promocijsko sporočilo, 17. 2. 2022
To je hladilnik, ki je obenem čudovit dizajnerski kos pohištva - Foto: Samsung

Hladilnik, ki se ponaša z izjemno sposobnostjo prilagajanja prostoru, kamorkoli bi ga radi postavili, ter čudovitim dizajnom in barvami, se popolnoma vključi v vaš življenjski slog ter odraža vaš osebni stil in okus.

Zunanjost in notranjost po vaši meri

Hladilniki Samsung Bespoke so oblikovani po vaši meri, poleg zunanjosti, ki se zlije s prostorom in stilom, pa imajo tudi zmožnost prilagajanja notranjosti.

Minimalistični in elegantni

Minimalistična ploščata oblika hladilnika se bo brezhibno ujemala s kakršnimkoli modernim kuhinjskim interjerjem. To pomeni, da vrata ne gledajo čez rob, z dizajnom pa lahko hladilnik prilagodite svojim potrebam.  Združi se lahko tudi z drugimi Bespoke moduli in je videti kot en aparat.

Popolna prilagodljivost

Zaradi njegove prilagodljive oblike lahko ustvarite čudovit stilski in unikaten prostor v kuhinji. Bespoke vam je na voljo v raznih materialih, to so satenasto steklo, glamurozno steklo, čisto steklo, glinena kovina in jeklena kovina, ki jih lahko kombinirate z različnimi barvami vrat.

Edinstvene kombinacije 

Prilagodite in združujte hladilnike, da se bodo ujemali z vašim življenjskim slogom. Uporabljate ga lahko kot enojni modul z enimi vrati v polni dolžini. Če želite več prostora, lahko brezhibno združite več modulov, vključno z modelom z enojnimi vrati v polni dolžini ali z modelom z dvojnimi vrati.

Več prostora v notranjosti 

Edinstvena tehnologija SpaceMax™ uporablja posebno uretansko izolacijo, zaradi katere so stene hladilnika lahko veliko tanjše, ne da bi to zmanjšalo energetsko učinkovitost. Zato se v notranjosti sprosti dodaten prostor brez povečanja zunanjih dimenzij.

Prilagodljiv zamrzovalnik

Nekateri modeli nudijo celo funkcijo prilagodljiv zamrzovalnik, kar pomeni, da lahko po potrebi zamrzovalnik spremenite v hladilnik in optimizirate uporabo celotnega prostora. Tako boste imeli vedno dovolj prostora za shranjevanje še več živil, ki so vam še zlasti pri srcu, ali pa jih morate shraniti v različnih letnih časih ali za posebne priložnosti.

Hlajenje z vseh strani

Vsestransko hlajenje ohladi hladilnik enakomerno od kota do kota. Hladen zrak piha iz strateško razporejenih šob in ohranja stalno temperaturo. Tako so živila shranjena pri optimalni temperaturi in ostanejo sveža dlje časa.

Brez ledu

Tehnologija No Frost izboljša kroženje zraka, ohranja stalno temperaturo in preprečuje nabiranje ledu. Poleg tega živila ohladi veliko hitreje, kar manj obremenjuje hladilni sistem in podaljšuje njegovo življenjsko dobo.

Optimalna temperatura

Bespoke vzdržuje optimalno temperaturo v notranjosti hladilnika, zato živila ostanejo sveža tudi ob pogostem odpiranju in zapiranju vrat. Kovinska hladilna plošča, kovinska polica in ploski kovinski kanal ohranjajo hlad iz zraka in pomagajo obnoviti izgubo toplote. Poleg tega imajo vrhunski videz in se enostavno očistijo z brisanjem.

Za popoln sladoled

S pritiskom na gumb funkcija Power Freeze avtomatsko nastavi temperaturo zamrzovalnika na najnižjo stopnjo, s čimer ustvari hiter val izjemno mrzlega zraka. To je priročno zlasti pri zamrzovanju ali strjevanju zamrznjenih živil, kot je sladoled, ter za hitro pripravo ledu.

LED-osvetlitev

Je tanjša, svetlejša in energetsko učinkovitejša od običajne osvetlitve.

Tanek ledomat

Ledomat je vgrajen v vrata hladilnika, zato boste s sprostitvijo prostora v zamrzovalniku pridoobili dragocen dodaten prostor za shranjevanje. Še vedno pa lahko shranjuje veliko količino ledu, zaradi prosojnega predala pa boste lahko videli, koliko ledu vam je še ostalo.

Tišji in energetsko učinkovit

Izkoristite večjo energijsko učinkovitost ter tišje in dolgotrajno delovanje. Kompresor z digitalnim inverterjem samodejno uravnava stopnje hitrosti glede na potrebe po hlajenju. Zato je tišji, porabi precej manj energije in ima certifikat za 21-letno delovanje, za kar jamči 10-letna garancija na kompresor.

Vrata se odpirajo v obeh smereh

To pomeni, da se hladilnik vedno idealno ujema z želenim kuhinjskim okoljem. Odpiranje vrat je mogoče preprosto spremeniti z zamenjavo tečajev.

Izrazite svoj stil s hladilnikom Samsung Bespoke – še več vpogleda vanje in navdiha dobite TU

Najbolj brano