Trst kavarne kava
Najlepši ljubljanski vrtovi, v katerih boste to poletje lahko uživali v osvežilnih koktejlih
Dobre in slabe strani avokada. Kdo ga sme uživati in kdo ne?
V Celju se nam obeta kulinarična zabava Tedna restavracij z vrhunskimi chefi
Bi poskusili korejsko sladico z rdečim fižolom? Vemo kje v Ljubljani jo lahko pokusite
5 butičnih pekarn pri nas, iz katerih veje omamen vonj sveže pečenega kruha
Vam je ostala penina? To je odličen recept, kako jo lahko uporabite za sladico
Odlična sladica za prihajajoče božične in novoletne praznike!
Zamrznjen Aperol Spritz je ultimativni poletni koktajl. Imamo recept!
Bo jed mladega slovenskega chefa Žige Koprivca postala najbolj trajnostna jed na svetu?
Nov velik dosežek Tomaža Kavčiča in Gostilne pri Lojzetu: Dvorec Zemono postal prva Krug Ambassade v Adriatic regiji
Pozabite na Italijo, na degustacijo vrhunskih parmezanov se odpravite na Fontano vin Vodole
SODNIK LUKA JEZERŠEK
Za Luko lahko rečemo, da se je rodil s kuharskim zapisom v genih. S šestčlansko družino so dolgo živeli nad kuhinjo, ki jo je čez noč v domači garaži postavil njegov oče. V iskanju in proučevanju novih okusov so znali prisluhniti še tako zahtevnemu gostu, kar je tudi eden izmed glavnih razlogov za uspeh najbolj prepoznavne slovenske gostinske družine. Že od malih nog se je zavedal, da je gostinstvo lep, a zahteven poklic, ki mu moraš biti predan z vsem srcem in dušo.
Chef Jorg Zupan zapira restavracijo Atelje in na isti lokaciji odpira sodobno obedovalnico
Zakaj ne bi tokrat svojo penino spektakularno odprli kar s sabljo, sekiro ali s smučko? Tako enostavno je!