Prvi rezultati testiranja kolagena so tu!

Razkrivamo prve rezultate in opažanja 'testnih zajčic' Medexovega kolagena v prahu novinarke Sanje Macur in blogerke ter lepotne strokovnjakinje Nike Veger ter zakaj sta se odločili, da vstopita v Cosmov lepotni laboratorij.

Lepota, 26. 4. 2016
Prvi rezultati testiranja kolagena so tu! - Foto: Cosmopolitan

Blogerka in lepotna strokovnjakinja Nika Veger:

"Za jemanje kolagena v obliki prehranskega dopolnila sem se odločila, ker bi rada imela čvrstejše nohte; če se bo hkrati izboljšala kakovost mojih las, pa bom še bolj navdušena. Hkrati upad čvrstosti kože opažam na obrazu in telesu – rokah, stegnih (joj, kako je viden celulit!), kolenih. Dobre tri tedne je minilo, odkar dan začnem in končam z Medexovim kolagenom v prahu. Izbrala sem ga, ker ni ribjega oziroma morskega izvora in ker domači znamki s tradicijo zaupam bolj kot novopečenim znamkam superživil.

Priporočeni dnevni odmerek dodam kar v napitek s C-vitaminom; ker je za tvorbo kolagena ta vitamin nujno potreben in ker kolagenu izboljša okus. Vidnih sprememb za zdaj še ne opažam, iskreno jih pričakujem šele po dveh mesecih rednega jemanja."

Novinarka spletnega Cosmopolitana Sanja Macur

Že od nekdaj imam krhke in tanke nohte, pa tudi lase. Nohti se mi kljub zdravi in pestri prehrani neprestano lomijo, in tudi mojim lasem ne bi škodilo, da bi bili močnejši in debelejši. Ker je v zadnjih letih za mano veliko neprespanih noči, sem mamica dveh majhnih fantkov, je prav, da koži in lasem pomagam ohranjati prožnost še kako drugače, če jim že s spancem in počitkom težje.

Sanja Macur

Prvi vtisi? Prva stvar, ki sem jo opazila, je manj suha koža na rokah in manj suha obnohtna kožica. Prej je bila resnično zelo izsušena, zato sem večkrat dnevno uporabila kremo za roke. Nohti so manj krhki, lasje pa manj izsušeni. Opaznejši rezultati na laseh in nohtih bodo zagotovo bolj vidni v prihodnjih mesecih. Se že veselim."

Z nami je svojo izkušnjo z Medexovim kolagenom v prahu delila tudi Cosmo bralka Klavdija Kastelic, ki ga uporablja že dlje časa:

"Uporabljam ga približno dve leti in moram reči, da so rezultati pri redni uporabi resnično vidni. Struktura las se mi je namreč izredno izboljšala. Imam naravno skodrane suhe lase in z uporabo kolagena se vidi, da imam bolj sijoče lase, kar je opazila tudi moja frizerka.

Klavdija Kastelic

Ko sem enkrat naredila pavzo, je takoj opazila razliko in mi je rekla, da niso tako zelo lepi. Ker imam v svojem poklicu veliko stika z vodo, sem na nohtih opazila, da so se mi nehali cepiti in lomiti."

Najbolj brano