Lepotno: Uma, Rihanna in Kanye, Girls Aloud, nove dišave

Kratke lepotne novice.

Lepotno: Uma, Rihanna in Kanye, Girls Aloud, nove dišave - Foto: Fotografija promocijsko gradivo, Fotografija Imaxtree

Uma Thurman za Givenchy

Uma Thurman je najnovejša zvezdnica, ki bo postala obraz parfumov kozmetične hiše Givenchy.

Čeprav je projekt še vedno v strogi tajnosti, pa naj bi bila igralka glavna zvezdnica nove dišave, ki jo bo Givenchy na evropskem tržišču predstavil letošnjo jesen. Reklamna kampanja naj bi se začela junija, ko bodo znane tudi vse podrobnosti o samem parfumu.

Hip hop dišave

Še dve zvezdi s sveta glasbe bosta dobili svoj parfum. Rihanna ter Kanye West bosta v poletnih mesecih leta 2010 predstavila lastno dišavo, skupaj z Jay-Zijem in zaenkrat še neznano zvezdo.

Hip hop mogotec in skrivnostna oseba bosta svoj vonj na police poslala v letu 2011. Medtem, ko se še nič ne ve o tej neznanki, pa so pri Parluxu, podjetju, ki bo izdelalo njihov parfum, zanikali govorice, da naj bi to bila Beyonce.

Glasne trepalnice

Članice skupine Girls Aloud so predstavile novo linijo umetnih trepalnic, ki so ustvarjene po lastnem okusu vsake pevke posebej.

Cheryl si je zaželela gostih trepalnic, s svetlečim in glamuroznim učinkom sobotne noči, Nicola ima rada trepalnice za vsakodnevno nošnjo, medtem ko so Sarine temne in dolge.

Posebno izdajo trepalnic so ustvarili pri eyluru ( www.eylure.com), kjer jih bo moč kupiti po 5 funtov.

Nove dišave

Van Cleef & Arpels Feerie Eau de Toilette

Feerie Eau de Toilette je nova verzija lanskoletne verzije Feerie Eau de Perfume hiše Van Cleef & Arpels. Nova vila skrivnostnega sveta predstavlja luksuzno čarovnijo arom. Sadno cvetlična kombinacija vonjav Feerie EDT spominja na cvetove vijolice in soka limone iz Italije. V srcu se nahajajo vijolice in vrtnice. Jasmin dodaja specifični in graciozni akord, ki vpliva sofisticirano in elegantno. Sladek in privlačen, svež in nežen, kot jutranja rosa. V osnovnih akordih so mošus, sandalovina in benziona. Značilnost stekleničke je vila, ki sedi na pokrovčku.

Kenzo: L’Eau Par Kenzo Eau Indigo

Nova Kenzova dišava bo na tržišče prišla v aprilu mesecu. L`Eau Par Kenzo Eau Indigo Pour Femme in L`Eau Par Kenzo Eau Indigo Pour Homme sta spomladanski variaciji osnovnih Kenzovih dišav. Čarobni in delikatni ženski L`Eau Par Kenzo Eau Indigo Pour Femme je namenjen ljubiteljicam sočnih citrusnih vonjav. V zgodnjih akordih se nahajata bergamot in mandarina, v srcu sta jasmin in ylang ylang, medtem ko med osnovnimi toni prevladuje sliva, z dodatkom ambergrisa in tonke.

La Perla Charme Lace Collection

La Perla predstavlja naslednico prefinjenega in ženstvenega parfuma Charme, cvetnih arom, romantično, čustveno in šarmantno lepotico Charme Lace Collection. Nova dišava je ustvarjena na podlagi arom mandarine, cvetov jablane, dinje in bergamota v visokih notah. Srce je pravi cvetlični venec jasmina, vrtnice, ciklame in lilijne, kateri počiva na akordih pačulija, ambergrisa, vetivera, vanilje, mošusa in tonke. Charme Lace Collection je posvečen čipki, katera se kot motiv nahaja na pokrovčku stekleničke. Ta fina tkanina obeležuje znamko La Perla, katera je najbolj znana po svojem spodnjem perilu.

Najbolj brano