Matevž Faganel in Decor&Design

Le dober mesec po tem, ko je Matevž Faganel na Philips Fashion Weeku predstavil kolekcijo za pomlad/poletje 2012, že pripravlja nov dogodek.

Matevž Faganel in Decor&Design

Pravi, da izredno uživa v svojem delu, saj počne točno to, kar si je vedno želel. Delo modnega oblikovalca je raznovrstno, ves čas spoznava nove ljudi, poleg tega pa lahko sodeluje s številnimi tujimi in slovenskimi ustvarjalci. Kot kreator se mora ves čas razvijati, nenehno se mora dokazovati, tako drugim kot tudi sebi.

Veliko nepozabnih izkušenj pa si je nabral med pripravništvom v Parizu v modni hiši Chloé, kjer je izpilil svoje znanje, kar bi težko storil pri nas. Ko je dobil vpogled v veliko modno hišo in kako tam nastajajo kolekcije, je tudi sam začel snovati kolekcije za leto dni vnaprej.

Simbol kakovosti

Blagovna znamka m*faganel je v le štirih letih postala simbol kakovosti, luksuznih materialov in elegantnih krojev. Matevž ustvarja oblačila za žensko z več obrazi, vendar s konstantno osebnostjo. Ustvarja za uspešno, drzno in ambiciozno žensko.

V svojem majhnem studiu v intimnem vzdušju Matevž stremi po tem, da ustvarja oblačila, ki laskajo ženski, ki jih nosi. Zato ni čudno, da na blagovno znamko m*faganel prisega veliko uspešnih Slovenk.

V decembru Decor&Design in m*faganel organizirata dogodek, kjer želita predstaviti visoki design: modo in interier ter poskrbeti, da bodo globalni trendi prispeli tudi na ljubljanska tla. Poleg že zelo prepoznavne zgodbe izbranega designa pohištva salona Decor&Design bo v salonu ekskluzivno razstavljena kolekcija m*faganel, ki je bila predstavljena na Philips Fashion Weeku.

Dogodek se bo začel na miklavževo, 6. decembra, v salonu DECOR & DESIGN v Trnovskih vratih. Razstava bo trajala mesec dni, obiskovalci pa si bodo seveda lahko tudi kupili nekaj zase.

Meta Kač

decor, design

Najbolj brano