Matevž Faganel in Decor&Design

Le dober mesec po tem, ko je Matevž Faganel na Philips Fashion Weeku predstavil kolekcijo za pomlad/poletje 2012, že pripravlja nov dogodek.

Matevž Faganel in Decor&Design

Pravi, da izredno uživa v svojem delu, saj počne točno to, kar si je vedno želel. Delo modnega oblikovalca je raznovrstno, ves čas spoznava nove ljudi, poleg tega pa lahko sodeluje s številnimi tujimi in slovenskimi ustvarjalci. Kot kreator se mora ves čas razvijati, nenehno se mora dokazovati, tako drugim kot tudi sebi.

Veliko nepozabnih izkušenj pa si je nabral med pripravništvom v Parizu v modni hiši Chloé, kjer je izpilil svoje znanje, kar bi težko storil pri nas. Ko je dobil vpogled v veliko modno hišo in kako tam nastajajo kolekcije, je tudi sam začel snovati kolekcije za leto dni vnaprej.

Simbol kakovosti

Blagovna znamka m*faganel je v le štirih letih postala simbol kakovosti, luksuznih materialov in elegantnih krojev. Matevž ustvarja oblačila za žensko z več obrazi, vendar s konstantno osebnostjo. Ustvarja za uspešno, drzno in ambiciozno žensko.

V svojem majhnem studiu v intimnem vzdušju Matevž stremi po tem, da ustvarja oblačila, ki laskajo ženski, ki jih nosi. Zato ni čudno, da na blagovno znamko m*faganel prisega veliko uspešnih Slovenk.

V decembru Decor&Design in m*faganel organizirata dogodek, kjer želita predstaviti visoki design: modo in interier ter poskrbeti, da bodo globalni trendi prispeli tudi na ljubljanska tla. Poleg že zelo prepoznavne zgodbe izbranega designa pohištva salona Decor&Design bo v salonu ekskluzivno razstavljena kolekcija m*faganel, ki je bila predstavljena na Philips Fashion Weeku.

Dogodek se bo začel na miklavževo, 6. decembra, v salonu DECOR & DESIGN v Trnovskih vratih. Razstava bo trajala mesec dni, obiskovalci pa si bodo seveda lahko tudi kupili nekaj zase.

Meta Kač

decor, design

Najbolj brano

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri